×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHoe is bij mij de passie voor fotografie ontstaan.

Hoe is bij mij de passie voor fotografie ontstaan.


Dat ik een passie voor fotografie heb, dat zal inmiddels wel duidelijk zijn. Bij mij is deze passie ontstaan doordat ik eigenlijk ermee opgegroeid ben, omdat mijn vader ook een passie hiervoor had. Hij had eigenlijk maar één onderwerp; straatfotografie en dat was het dan ook. Tot dat ik geboren werd, want toen had hij er 2 en had hij echt heel veel foto's van mij gemaakt. (normaal in mijn ogen)


In deze video, leg ik je uit hoe mijn passie is ontstaan en dat ik je ga meenemen in mijn nieuwe serie fotograferen met Q. Het is een simpel onderwerp, omdat het maken van deze video toch iets lastiger is dan ik gedacht heb. Dat zal je ook merken, want ik kom soms echt niet meer uit mijn woorden, hoop dat jullie het niet erg vinden en desondanks toch meegaan met mijn nieuwe avontuur.

In mijn nieuwe serie laat ik je zien hoe ik fotografeer en hoe ik alles doe op fotografie gebied. Ik ben geen professionele fotograaf, maar wel een gepassioneerde hobbyfotograaf die zichzelf alles heeft aangeleerd. Ondanks ik ermee ben opgegroeid, ben ik nog steeds mijzelf aan het ontwikkelen en volgens mij zal ik dit echt altijd zo blijven.

Ik hoop dat je het leuk vind en nog mooier zou zijn als ik je ook nog iets van mij leert. Ook al ben ik niet de beste hobby fotograaf, ik vind het zeker leuk om mijn passie en ervaring met jullie te delen.

Quirina