×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Hoe is bij mij de passie voor fotografie ontstaan.

Hoe is bij mij de passie voor fotografie ontstaan.


Dat ik een passie voor fotografie heb, dat zal inmiddels wel duidelijk zijn. Bij mij is deze passie ontstaan doordat ik eigenlijk ermee opgegroeid ben, omdat mijn vader ook een passie hiervoor had. Hij had eigenlijk maar één onderwerp; straatfotografie en dat was het dan ook. Tot dat ik geboren werd, want toen had hij er 2 en had hij echt heel veel foto's van mij gemaakt. (normaal in mijn ogen)


In deze video, leg ik je uit hoe mijn passie is ontstaan en dat ik je ga meenemen in mijn nieuwe serie fotograferen met Q. Het is een simpel onderwerp, omdat het maken van deze video toch iets lastiger is dan ik gedacht heb. Dat zal je ook merken, want ik kom soms echt niet meer uit mijn woorden, hoop dat jullie het niet erg vinden en desondanks toch meegaan met mijn nieuwe avontuur.

In mijn nieuwe serie laat ik je zien hoe ik fotografeer en hoe ik alles doe op fotografie gebied. Ik ben geen professionele fotograaf, maar wel een gepassioneerde hobbyfotograaf die zichzelf alles heeft aangeleerd. Ondanks ik ermee ben opgegroeid, ben ik nog steeds mijzelf aan het ontwikkelen en volgens mij zal ik dit echt altijd zo blijven.

Ik hoop dat je het leuk vind en nog mooier zou zijn als ik je ook nog iets van mij leert. Ook al ben ik niet de beste hobby fotograaf, ik vind het zeker leuk om mijn passie en ervaring met jullie te delen.

Quirina
Albert van den Berg
Ik heb een paar vlogs van je bekeken, ik vind je lekker naturel. Wat andere ook schrijven, maak de blogs een stuk korter. Ik vind 5-6 minuten vaak al een hele zit, scenes moeten vooral niet te lang zijn. Wissel je tekst af met beelden en praat gewoon door, de hele tijd naar een vast punt kijken houd de aandacht moeilijk vast. Maar ga vooral door, je vindt het leuk dus zeker doen. Je blijft op volgen staan. 👍
30-09-2018 17:20
30-09-2018 17:20
Ingrid Tips en meer
Leuk, je komt heel ontspannen over. Lekker jezelf. Al ben ik het wel eens met Hans. Hou het meer to-the-point.
27-09-2018 11:32
27-09-2018 11:32
Douryeh
Fotografie is een prachtige hobby 💖👍
27-09-2018 11:05
27-09-2018 11:05
Hans van Gemert
Leuk idee om filmpjes te maken over je fotografie-hobby! Tip: ik zou de filmpjes proberen wat korter te maken én let erop dat je meer ín de camera kijkt in plaats van erboven of ernaast
27-09-2018 10:21
27-09-2018 10:21