×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn ervaring op Yoors


Inmiddels ben ik al een paar maanden lid en heb ik mijn eerste blog op 22 februari 2018 hier geschreven. Wat over bloggen ging en wat het is en sindsdien heb ik soms wel is een paar berichten hier geplaatst. Niet echt nieuwswaardig, maar oké, ben ook geen journalist, maar blog ik ook op mijn eigen persoonlijke blog

Zie mijzelf alleen niet echt een blogger, maar gewoon iemand die het leuk vind om haar eigen website te hebben, die over haar eigen interesses schrijft en foto's deelt. Echt commercieel ben ik dus niet, want mijn blog is geen website die maar van alles promoot om een beetje geld te verdienen. 

Nu hier ook aan het schrijven/bloggen en deel ik ook mijn foto's, het enige is dat ik mijn verhaal er niet bij deel omdat ik dit ook al op mijn blog doet. Ga niet 2 keer hetzelfde schrijven en dat zou in mijn ogen ook niet erg slim zijn.  Misschien ben jij van andere mening, dat mag en dan ben ik er ook heel erg benieuwd naar. 

Lezen van artikelen deed ik al, soms reageerde ik wel is en dat was het eigenlijk ook. Op de enkele post die ik hier geplaatst heb dan, maar de laatste 2 weken ben ik hier iets actiever en ik moet eigenlijk zeggen dat ik het echt erg leuk vind. Vooral de gemoedelijkheid die hier heerst, is echt helemaal top. Het is geen social media, maar ik vind er wel iets weg van hebben. Alleen dan wel met een andere inhoud, dan je die op Facebook vind of een ander social media kanaal. 

Het is wel een beetje uitvinden hier, want ik heb wel is soms ruzie met de indeling van mijn bericht. Vooral met de indeling en de muis en dan moet je ook nog zelf een beetje verder uitvinden. Hier leer je wel het snelst van en gelukkig kan je het hier ook gewoon vragen, krijg je netjes antwoord of ze geven een link met hun artikel door. Echt helemaal top, want ik zat ook echt te klungelen met het verwijzen naar andere blogartikelen binnen yoors toe. Als je al niet je eigen berichten kan door linken, laat staan dat je het van een ander kan zonder het hele database van die persoon door te bladeren. 

Tot nu toe vind ik het erg leuk en gezellig om ook hier te schrijven, het lezen van andere bloggers die hier ook zitten en het zien van de foto's die jullie gemaakt hebben. Zal je zeker vaker mij hier vaker zien en hoop ik echt dat mijn ervaring op Yoors hetzelfde blijft. 

Quirina
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts