×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn social media kanalen


Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig social media, zo doe ik dat ook en hier kan je lezen welke social media kanalen ik gebruikt, waar je mij het meest kan vinden en hoe ik een beetje er mee omgaat.

Facebook

Iedereen die een Facebookpagina of een groep heeft, heeft natuurlijk ook een een Facebookaccount. Zelf heb ik 2 pagina's en groepen, die ik ook beheert en daar beleef ik zeker wel plezier aan.

Vaak heb ik ook vriendschap verzoeken, alleen accepteer ik alleen de mensen die ik persoonlijk ken. Dit doe ik echt bewust, want niet iedereen die mij volgt hoeft alles van mij te weten. Zo reageer ik op de berichten die mijn familie en vrienden posten, ook ik plaats wel is een berichtje op mijn eigen Facebookaccount en dan wil dan dat ook echt een privé houden, in hoeverre dat dan mogelijk is. Helaas begrijp dit niet iedereen, maar ik heb er ook geen zin in om overal dubbele accounts te maken en uiteindelijk moet ik dat zelf weten vind ik.

Facebookpagina's: Beagle Family en Quirina Kamoen

De Facebookpagina van Beagle Familie is eigenlijk ontstaan doordat onze honden Matsi en Diva een nestje kregen en ik kon ze moeilijk allemaal zelf houden. Dit heb ik eigenlijk allemaal op deze pagina gedaan, voor de toekomstige eigenaren en nu 5 jaar later, plaats ik zo af en toe nog is een berichtje op en soms ook wel is een treurig bericht, wat er helaas ook bij hoort.

Op de Facebookpagina van Quirina Kamoen, wat ik natuurlijk zelf ben. Plaats ik regelmatig een paar foto's die ik gemaakt heb, wat ik hier inmiddels ook doe en de nieuwe blogpost van mijn eigen persoonlijke blog. Deze zijn alleen afkomstig van mijn eigen website en dat hou ik ook eigenlijk zo. Afgelopen week heb ik er toevallig ook een filmpje opgezet, wat ik eigenlijk ook erg leuk vond om te doen en dat zal ook in de toekomst vaker gaan gebeuren.

Facebookgroepen: Passie voor honden

Dit zijn mijn eigen groepen, heb in het verleden ook wel meer gehad. Alleen gaat hier wel heel veel tijd in zitten en mij hoor en zie je eigenlijk ook niet zoveel. Hier gaat dan ook verandering in komen, als ik ooit hier tijd voor heb.

Passie voor honden is voor mensen die een hond hebben en het leuk vinden om met andere hondeneigenaren hun belevenissen van hun hond te delen.

Naast mijn groep, zit ik ook in andere groepen waar ik zelf veel plezier beleefd. Vrienden van de Beagle Club, Fotografie Emmen, Fans van Wildlands. Natuurlijk zit ik in meer groepen, alleen ben ik hier wel het meest te vinden.

Instagram

Op mijn Instagram vind je voornamelijk foto's die ik gemaakt heb, hou ik een verhaallijn bij van mijn leven en plaats ik af en toe een foto van mijzelf. Zelf vind ik dit echt de leukste sociale media kanaal die er is, het is echt persoonlijk omdat je eigenlijk je eigen ding deel. Ook doe ik echt heel veel inspiratie op fotografie gebied, geniet ik van andere fotografen die hun werk deel en het mooie ervan is dat het wereldwijd is.

YouTube

Zelf vind ik YouTube niet echt een social media kanaal, maar dat is het wel en ook ik heb een eigen YouTube Kanaal, Hier deel ik mijn vlog, waarmee ik je een kijkje in mijn leven geeft, shoplogs en ga ik zeer binnenkort ook dingen op fotografie gebied en lifestyle dingen doen. Hier ben al een tijdje met de voorbereidingen mee bezig en ook op honden gebied zal ik waarschijnlijk ook op YouTube doen.

Pinterest

Ook hier ben ik elke dag wel te vinden, foto's kijken en inspiratie voor ons huis op te doen en recepten kan je hier ook zeker goed vinden. Natuurlijk plaats ik ook op mijn Pinterest wel foto's van mijn recepten en foto's die ik gemaakt heb, die afkomstig van mijn website zijn of Yoors zijn. Alleen zijn de meeste borden van andermans werk gedeeld en dat vind ik juist weer leuk aan Pinterest

Google+

Op mijn Google + deel ik al mijn blogpost, YouTube Video's, Yoors Blog en heel erg soms een artikel van een ander. Dit komt echt sporadisch voor en heb er persoonlijk ook erg weinig mee

Twitter

Helaas is Twitter niet zo populair als eerst, erg jammer want regelmatig post ik ook een mening over een bepaald onderwerp wat in de maatschappij heerst, mijn blogpost en andere nieuwtjes van mij op online gebied en is het een prettige manier om het lokale nieuws bij te houden.

Dit zijn mijn social media kanalen, waar ik actief op ben. Als je het leuk vind, mag je mij natuurlijk ook op volgen en zal ik ook regelmatig over een bepaald onderwerp hebben op social media gebied. Oh ja, ik volg alleen mensen terug die ik leuk vind om te volgen, dus als je mij wil volgen om zelf volgers te krijgen dan geef ik je echt weinig kans. Wel kijk ik altijd op de mensen die reageren op mijn berichten en als ik het interessant vind dan volg ik je zeker terug.

Quirina
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts