Sims 4: hier zal ik mijn verhaallijn gaan delen


Het is wel eventjes geleden dat ik Sims 4 heb gespeeld, alleen daar zal binnenkort echt verandering in komen. Ook al ben ik 37, ik vind het nog steeds een leuk spel om te spelen. Misschien een beetje vreemd om op deze leeftijd te spelen, maar daar heb ik echt schijt aan. Ik vind het leuk om te doen en er moet toch iets kinds in je wezen. Daar blijf je jong van en iedereen heeft zijn of haar rare dingen dus dat heb ik ook. 

Waar gaat mijn verhaallijn over

Mijn verhaallijn gaat altijd over mijn eigen familie en vrienden in combinatie met verhaallijnen uit films en serie's. Op deze manier vind ik het erg leuk om te spelen en blijf ik ook spelen. Misschien dat ik hier ook video's ermee ga maken, dat weet ik alleen nog niet helemaal zeker. 

Wat ik in Sims 4 mis tegenover Sims 3

Sims 4 vind ik in de meeste dingen op vooruit gegaan dan Sims 3, het enige wat ik erg jammer vind is dat ze geen vervoersmiddelen in hebben gedaan wat je in Sims 3 wel hebt. Voor de rest ben ik er helemaal happy mee. 

Ik hoop dat je het leuk vind dat ik hier een verhaallijn ga delen met mijn Sims, mocht je het leuk vinden dan kan je me altijd gaan volgen. 

Quirina

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!