×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wie ben ik?

Wie ben ik?


Inmiddels ben ik hier al een paar maanden actief, maar weten je eigenlijk nog niet wie ik ben. Behalve dat onze Diva is overleden, soms een vlog of een foto deel en dat is het wel zo'n beetje. Ja ik heb wel een paar artikelen geschreven, maar echt veel is het niet. Nu ik wat actiever hier wil zijn, wil ik toch is eventjes mij voorstellen wie ik ben, wat ik doe en wat mij hier zo brengt.

Wie ben ik?

Ik ben dus Quirina, 38 jaar, getrouwd met Marcel en samen hebben wij onze hond Matsi. (2018) Weet niet wanneer je het leest, wel dat ik dit niet iedere keer ga veranderen en misschien lees je het wel in 2020.  Wonen we samen in Emmen, waar ik nu inmiddels enkele jaren woon. Helaas kunnen wij geen kinderen krijgen, dus mijn hond is voor mij mijn kind. 

Dingen die ik leuk vind om te doen. 

Zelf heb ik ook een persoonlijke blog Quirina Kamoen, waar ik mijn passie voor fotografie, reizen en eten deel. Ben ik instructeur voor honden geweest, dus dat ik ook over honden blogt is dan ook in mijn ogen vrij logisch. Nu deel ik alleen over mijn ervaring met honden en hoe ik over bepaalde onderwerpen denk. Natuurlijk wel met de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding en de ervaring die ik op een hondenschool heb gedaan. Dit doe ik eigenlijk allemaal een beetje op mijn eigen manier. Hoe ik het wil en is het puur een hobby van mij om dit te onderhouden. Daarom wil ik niet dat mijn blogartikelen alleen maar uit gesponsorde dingen bestaan, want dan was ik wel een magazine begonnen. 

Wat ik bij Yoors komt doen

Hier lees ik af en toe berichten van andere bloggers die hier zijn aangesloten, reageer ik soms op een post en schrijf ik dus nu ik zelf af en toe een berichtje. Natuurlijk ga ik niet de blogartikelen die ik op mijn website heb staan niet hier nog een keer. Wel andere berichten wat ik ook leuk vind om over te schrijven, alleen niet op mijn eigen website. Het zijn eigenlijk de algemene dingen in het leven, soms wat foto's van mij en wie weet nog wel veel meer in de toekomst. 

Tot nu toe vind ik het dus erg leuk hier, zal je vaker dingen van mij zien verschijnen en wens ik je veel plezier bij het lezen van mijn blogartikelen.

Quirina
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties