Ik heb een goed leven.......... maar met zieke spieren

Ik heb een goed leven.......... maar met zieke spieren


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mensen hebben verschillende manieren om om te gaan met chronisch zieken

De een loopt je leven binnen en omarmt je

Soms wordt er zelfs één smoorverliefd op je

De ander verdwijnt respectvol uit je leven

Laat maar gaan dan, zij zijn het niet waard

Ik had veel vrienden om mij heen

Elke week dikke pret, het kon niet op

En nu, slechts een handvol

Maar wel diegenen die aanvaarden hoe het is om ziek te zijn

Natuurlijk, ik laat ook niet iemand meer zomaar toe

Misschien ben ik in sommige mensen ook wel teleurgesteld

En misschien ook wel zij in mij

Doordat ik niet alles meer kan

Maar helaas, jammer dan, het is wat het is

Soms is het leven dan ook gewoon zwaar

Voel je je soms ook eenzaam

Maar vergeet dan niet wie er wel voor je zijn

En één daarvan ben misschien dan wel ik

Ondanks alles kan ik dan toch ook zeggen

Ik heb een goed leven.......... maar met zieke spieren

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat heb je dat mooi omschreven!! Vaak leer je echte vrienden pas in moeilijke tijden kennen....helaas!
| 21:50 |
Dank je wel Christina voor je compliment 👍
| 22:20 |
Dat heb je weer mooi beschreven, inderdaad ik mag ook niet mopperen al is mijn leven drastisch veranderd na o.a  ernstig ongeval  op bijna 19 jarige leeftijd en vervolgens kwamen er nog veel meer ernstige feiten helaas op mijn pad, sommigen als gevolg van het ongeluk maar ook andere gebeurtenissen met veel impact op mijn/ons leven. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen Ja, ik ben persoonlijk in de loop der jaren na een lang en intens gevecht met.... en lees tientallen jaren wijzer geworden en heb mij redelijk aan mijn lot aangepast. Vrienden als je ze hebt dan zijn zij bijzonder en koester je die en ik heb er in werkelijkheid maar 2 maar zij zijn dan ook bijzonder en gelukkig  heb ik ook nog mijn gezin(mijn dierbaren,mijn man, mij kinderen en kleinkinderen). Samen zorgen zij dat ik mijn leven zoals ik het ken en zoals ik het beleef heel waardevol is. Nu begrijp je ook ondanks dat ik niet dicht en niet veel op papier schrijf jou bewonder met de wijze waarop jij veel in jouw gedichten deelt. Heus het is de ene keer treffender dan de andere keer maar echt in feite vind ik dat bijzonder en doe het je niet na. De sterren zijn een soort beloning maar jouw werk is vele malen meer waard want wat jij deelt met anderen dat geeft echt veel meer waarde dan dat 👍
| 19:33 |
Dank je wel Gea, helaas beleef ik het (ook) allemaal zelf
| 22:19 |
Het leven is hard, soms heel hart. Aan één kant maken ervaringen je sterk aan de andere kant doen ervaringen je pijn(veel pijn) en verdriet(veel verdriet). Van al die ervaringen leer je ook heel veel, maar regelmatig voel je je heel kwetsbaar en alleen. Met respect lees ik jouw schrijven en vind het goed dat je het deelt. Jij hebt het goed verwoord en helaas komt dit maar al te vaak voor.
| 13:41 |
Dank je wel voor je reactie Gea.
| 14:04 |
Echte vrienden leer je pas kennen als het tegenzit. Maar ziek zijn maakt je geen slecht mens. Sterkte, met alles!
| 23:41 |
Klopt Sander, dank je wel
| 06:50 |
Hoop dat je gezondheid nog betert
| 23:39 |
Dat hopen wij ook, dank je wel
| 06:49 |
Mooi geschreven. Ik wens je veel veerkrachtige gedachten en ik hoop verder nog veel moois van je te lezen. :)
| 22:51 |
Dank je wel
| 23:10 |
Diepgaand persoonlijk geschreven.
Ik hoop toch op een nog lang leven,
waarin gezondheid terugkeren zal;
ja, dat jij nog lang en gelukkig leven zal.
| 19:32 |
Daar ga ik ook vanuit, maar ik hou overal rekening mee..... We moeten reëel blijven gezien de omstandigheden, maar ik blijf vechten voor een lang (en zeker) gelukkig leven
| 19:45 |
Uiteraard is het goed om met alles rekening te houden.
Maar de hoop....

Sterkte en beterschap!
| 19:50 |
Dank je wel Hans
| 20:29 |
Zo jammer dat bij die zieke spieren al dat andere mee komt.
| 18:56 |
Tja.......
| 19:40 |
je conclusie,je van harte gegund maar toch het liefste zonder je ziekte
| 16:50 |
Inderdaad, maar helaas, ik zal het moeten doen met.....
| 16:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen