Maskers af

Maskers af


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben maar een eenvoudig persoon, kan intens genieten van kleine dingen, staren over land, genieten van het strand, de zee, de golven. Natuurlijk, soms denk je dan: Neem me maar mee, naar een ver en onbekend land. Weg van alle zorgen, op naar dromenland. Ik ben geen Westlander, Maaslander, Maassluizenaar, Nederlander. Ik wil daar zijn waar ik mij op dat moment gelukkig kan voelen, waar ik mag zijn wie ik ben. Mijzelf in alle eenvoud. Ik ben maar een bescheiden persoon, al denken sommigen anders. Natuurlijk, ik heb spullen, geld heb ik amper. Misschien iets verkeerd gedaan? Of ik heb gewoon geleefd, het kan zomaar de laatste dag zijn. Alhoewel ik dat niet hoop natuurlijk. Ik leef gewoon van dag tot dag.

Gedicht:

Ik ben ook maar een mens
Leef van dag tot dag
Wat morgen komt, dat zie ik dan wel
Kijk ik uit over velden
Geniet ik bij het strand

Dan ben ik in mijn element
Kan ik zijn wie ik ben
Nimmer hoef ik een masker af

Foto: Lia van Halderen

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als de dag van toen 
overgaat via vandaag in morgen 
en je blijft gewoon doen 
wat in jou zit opgeborgen, 
dan ben je jezelf
en pas je in de selectie, de 11.


Zeer mooi geschreven weer, Jeroen! 
| 21:12 |
Dank je wel Hans👍
| 22:16 |
Het leven is een grote reis met mooie en minder mooie momenten. Ik heb inderdaad geen masker op en weet dat het leven soms/regelmatig een zoektocht is naar het hoe en waarom. Het leven heeft mij geleerd om van al die moeilijke momenten en dat is bij mij meer dan een handvol toch te genieten van wat ik als moois  op mijn pad tegenkom. En al die ervaringen hoe moeilijk zelfs extreem zwaar ze soms ook waren in positieve zin te gebruiken in mijn leven en dat geeft het  dan weer voldoening en een  goede waarde. Ik bewonder de wijze waarop jij in gedichtvorm hier ook betekenis aangeeft.
| 21:32 |
Dank je wel voor je compliment 👍
Maskers af😊
| 22:00 |
Wat fijn zonder masker, ik heb er ook geen. 
| 19:32 |
Too👍 houden zo😉
| 20:07 |
Heel mooi geschreven en ja, wat is de zee en strand toch magisch................. ik kan daar ook zo genieten! 
| 14:25 |
Dank je wel voor je reactie Diaantje
| 14:31 |
Je schrijft heel mooi
| 14:16 |
Dank je wel Caro voor je compliment!
| 14:17 |
Genoten van je blog
| 14:15 |
Dank je wel Piteke!
| 14:17 |
Nog nooit op een gemaskerd bal geweest en ben gewoon zo als ik ben
| 12:29 |
Vooral zo houden 😂
| 15:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen