AVG en privacy, aanvulling op blog van Ingrid

AVG en privacy, aanvulling op blog van Ingrid


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ingrid gaf al eerder in een blog aan dat de op 25 mei 2018 moeten vrijwel alle websites voldoen aan de AVG/GDPR 

Naar aanleiding van haar tips ben ik er eens naar gaan kijken, maar ik word al moedeloos als ik het vakjargon voorbij zie komen. Als kleine ondernemer ben ik verplicht om iets op mijn site te plaatsen maar wat? Nog even door gegoogled en ik kwam op een site uit die naar aanleiding van wat vragen met een prachtig formulier aan komen die je zo op je site kan plaatsen. Wel even goed doorlezen en eventueel nog wat aanpassen. Dit is de Site:

https://veiliginternetten.nl/privacyverklaring-generator/start/

Hopelijk heb je er wat aan. Hier onder nog de site met handige links van Ingrid.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geld dit voor elke site? Ik bedoel eigenlijk hebben wij allen hier op Yoors ook mee van doen? En als je geen ondernemer bent maar gewoon een blog hebt een.persoonlijke wordpress site blog moet je hier dan ook wat mee. Dat avg gedoetje ?🙂
| 23:37 |
volgens mij ben je hier op yoors ingedekt, maar heb je gewoon een site of een blog waar mensen op kunnen reageren of heb je een contactformulier op je site staan dan moet je daar wel wat aan doen. Voor de meeste gratis blogs en sites is dit door de aanbieder al dichtgetimmerd. Heb je een betaalde versie dan moet je even kijken of je er zelf nog wat aan moet doen. Ik heb mijn sites omgezet naar https en er kunnen geen reacties achtergelaten worden.  Het is inderdaad een heel gedoe vooral voor de kleine ondernemer en burger. Wat mij betreft volledig doorgeslagen.
| 09:55 |
Ik ben van alles aan het verwijderen op onze blog. Weet je zo toevallig of dit wel mag? 
lichtophethart.nl/inspirerende-boeken-tips/  even iets naar onderen kijken daar kunnen mensen nl iets invullen anders haal ik die pagina ook maar weg. 
| 16:42 |
Je hoeft geen pagina's weg te halen. Je moet alleen zorgen dat je een privacybeleid  op je site hebt staan waar je naar kan verwijzen. Zoals hier op mijn site: www.diniezfantasyart.com/privacybeleid/
| 16:49 |
Kijkmook even op die site bij contact. Mensen moeten daar aanvinken dat ze toestemming geven. Zoiets zou je er oom bij moeten zetten. 
| 16:51 |
Ik sla het even op. Wordt al moedeloos als ik het lees. 
| 17:51 |
Klopt, ik vond het een heel gedoe.
| 18:00 |
Ik ook ! ppfpf wat een gekkenwerk .
| 16:43 |
Goede tip! Nu heb ik alles doorlopen en dan? Snap er weinig van... Wie weet raad?
| 10:12 |
Ik heb een tekst gedownload die je met een paar aanpassingen naar je eigen situatie kunt plaatsen op je website
| 10:29 |
Oh oké en die download je met die bovenstaande link? Daar stellen ze noga wat vragen zeg!  Die moet ik dus hebben?
| 10:41 |
Klopt, je niet al die vragen beantwoorden
| 11:08 |
De website die ik heb, passen het zelf aan! Ahhh happy me. 😊
| 17:48 |
Dat is fijn, scheelt een hoop gedoe. Welje heb je?
| 17:56 |
Ja dan is dat geregeld via jouwpagina zelf omdat het gratis is. Handig 
| 11:16 |
Ik heb de pro versie ;)
| 11:17 |
Oké, ik zal eens kijken hoe dat bij WordPress zit. Lijkt me dan vergelijkbaar.
| 11:19 |
Geen idee eerlijk gezegd...
| 11:51 |
Bij Ziggo krijg je die er gratis bij.
| 17:29 |
Oke, niets gezien.
| 18:17 |
Erg goede tip ook
| 13:14 |
;)
| 15:23 |
Wat goed dat jullie zulke nuttige tips vinden.
| 13:11 |
Ja wel praktisch hè
| 15:23 |
Oke, bedankt voor jou aanvulling en de info van Ingrid!
| 12:33 |
:)
| 15:24 |
Graag gedaan!
| 17:04 |
Slimme tip! Bedankt hoor.
| 12:14 |
Ja, die link staat er ook bij. Wel de handigste denk ik, goed dat je er op wijst.
| 11:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen