Illustratie, youtube tutorial

Illustratie, youtube tutorial


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Om even in de zelfde sfeer te blijven als mijn vorige blogs, hier een youtube filmpje. In dit filmpje laat ik zien hoe ik met aquarel potlood werk. Ik werk met aquarel potloden van Faber-Castell op 300 grams aquarel papier.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik kijk echt mijn ogen uit!!
| 22:48 |
:)
| 09:58 |
Wat mooi gedaan zo en heel duidelijk! Had ik dit maar gezien voor ik alles verkocht had............... wie weet schaf ik alles gewoon weer aan ;)
| 16:29 |
Oei, nooit zo maar verkopen! Maar goed daar ben je nu ook achter ;)
| 16:36 |
Yep......................
| 16:38 |
Wat leuk :-) En duidelijk uitgelegd!
| 14:07 |
Dank je wel!
| 14:08 |
Het ziet er zo gemakkelijk uit als jij het vertel en laat zien. En hup, klaar is het volgende kunstwerkje
| 14:00 |
Kwestie van oefenen ;)
| 14:09 |
Echt prachtig mooi!
| 13:01 |
Dank je wel
| 14:09 |
Toch maar eens die potloden op mijn verlanglijst zetten. En de brush? Steeds dezelfde? Gewoon met water vullen en tussentijds weer schoonmaken? Waar heb je die vandaan als ik vragen mag? (Ik weet dat ze bij Alie Express verkrijgbaar zijn maar vermoed dat jij dat niet gebruikt.)
| 12:06 |
De waterbrush is er in heel veel verschillende soorten, de meeste moet je iets in knijpen om er water uit te krijgen, maar dat vind ik lastig. De druk op mijn arm wordt dan te veel. Ik gebruiken een brush van Nelly Snellen. Maar ze zijn er dus ook van faber-castell, derwent en nog veel meer. Allemaal tussen de prijs van 5 tot 15 euro. Het voordeel van die penselen is dat je nooit droog staat tijdens het schilderen en met deze potloden is dat wel heel fijn. Schoonmaken doe ik voorzichtig onder de kraan.
| 12:10 |
Okee! Dank!
| 12:28 |
Heel leuk filmpje!
| 12:02 |
dank je
| 12:05 |
Weer mooi om te zien hoe zo'n kunstwerk ontstaat.
| 11:57 |
Dank je wel
| 12:05 |
Top filmpje, je bent de vrouwelijke Bob Ross. Net zo makkelijk doe je dit....
| 11:45 |
hahahaha, met alleen veel minder haar :) :)
| 12:06 |
hahaha, maar dat is zo opgelost. Prullenbak open, schaar erin :-)
| 12:13 |
Daar doet ze mij ook aan denken ja.
| 12:06 |
hahahahah
| 12:11 |
Echt!!
| 12:49 |
Wat een mooie tekening, leuk filmpje.
| 11:19 |
Dank je
| 11:31 |
Heel knap gedaan!
| 11:14 |
Dank je wel
| 11:31 |
Leuk, die aquarel potloden. Mooi resultaat!
| 11:05 |
dank je wel :) ze werken erg prettig.
| 11:07 |
Lekker bezig hoor
| 11:00 |
:)
| 11:07 |
Heb nog nooit met aquarel potlood gedaan maar dat ziet er wel super mooi uit.. ga ik eens even naar op zoek.. leuk om de tutorial te zien :)
| 10:55 |
Ze zijn zo leuk om mee te werken, maar je moet wel goede kwaliteit hebben, anders is het een drama.
| 11:08 |
ok er zit een winkel vlakbij ons huis met volgens mij enkel goede materialen maar of ze dezelfde merken verkopen hier in budapest weet ik niet..
| 11:55 |
Faber-castell is altijd goed, maar van Caran d'ache hebben ze ook mooie materialen. Ik ben benieuwd :)
| 12:07 |
Mocht nog wat uitzoeken voor mijn verjaardag dus ga eens even neuzen een dezer dagen :)
| 12:08 |
leuk, ik ben benieuwd
| 12:11 |
Faber-castell hebben ze wel (haha) alleen keuzestress teveel kleuren dus ga eerst bedenken wat ik wil gaan tekenen.. want het aparte was de sets waren duurder omgerekend dan de losse :) dus dan maak ik liever een keus uit veel meer hele mooie tinten van al die kleuren dan dat ik een aantal standaard kleuren heb waar ik niks mee doe.. :)
| 13:58 |
Ik koop bijna altijd losse potloden, er zijn altijd kleuren die je niet of nauwelijks gebruikt en met aquarelpotloden kun je ook heel veel mengen. Dus i.p.v. een groene kopen is het soms handiger om alleen de blauwe en gele aan te schaffen.
| 14:11 |
Ah kijk daar stond ik dan niet eens bij stil, maar inderdaad.. goede ! Ik zag echt zoveel mooie kleuren, dus moet even nadenken wat ik eerst wil maken .. En dan morgen denk ik even aanschaffen.. tenzij ik het zometeen nog in mijn bol krijg.. haha. Vind het echt zonde zo'n set te kopen, kwam echt veel duurder uit, en dan zat het alleen in een metalen blik niet eens een mooie doos ofzo..
| 14:15 |
Meestal is het goedkoper in blik, zo zie je maar weer. Ik ben benieuwd wat je aanschaft en gaat maken.
| 14:20 |
ik ook :)
| 14:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen