Kleine Ukkepuk

Kleine Ukkepuk


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zie op internet verschillende leuke paas en voorjaars dingen voorbij komen en het doet me er aan herinneren dat ik daar ook nog wat van had staan. Dit kleine ding is gemaakt van fimo klei naar eigen ontwerp. Ooit was het de bedoeling om hier een werkhandleidingsboekje van te maken, maar ja je kent het he, je komt de verkeerde mensen tegen en ze gaan bijna met je ontwerp aan de haal.

Maar Uk zat me nu eenmaal aan mijn hoofd te zeuren en ik heb haar op muren in babykamers geschilderd en zelfs als schilderijtjes verkocht. 

Uiteindelijk begon ze zo'n eigen leventje te leiden dat ik er zelfs een verhaal bij verzonnen heb. Ik heb het nooit uitgebracht of ergens geplaatst. Ik ben immers geen schrijver. In de loop van de week zal ik de foto's eens opzoeken en hier plaatsen, want ik schaam me om het te zeggen, maar ik was Uk helemaal vergeten. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zou UK maar snel afstoppen en reanimeren. Zo schattig!
| 21:05 |
Hahaha ja ze ìs leuk!!
| 21:19 |
Deze kleine Uk verdient een podium.
| 11:34 |
Ja? Zou je denken? Ben al van alles aan het opscharrelen ;)
| 12:55 |
Dit is wel een hele lieve Uk!
Plaats je je verhaal ook?
| 13:34 |
Denk ik wel.
| 15:25 |
Yes!
| 15:25 |
:)
| 15:27 |
nou ja.........hoe kan je deze kleine ukkepuk nou vergeten!!
| 23:59 |
Ze is al van zo lang geleden. Ze krijgt een herkansing.
| 09:56 |
ja leuk ze verdiend het!!
| 15:27 |
Uk is blij dat hij niet meer in zijn eentje is
| 17:38 |
Hoe groot is fimo uk?
| 16:25 |
5 cm ongeveer
| 16:25 |
We laten ons dus verrassen, top
| 16:09 |
:D
| 16:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen