Opera & Fantasy #10, video tutorial

Opera & Fantasy #10, video tutorial


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze keer heb ik niet alleen maar een tekening om te laten zien. Vandaag laat ik via een video zien hoe mijn opera & fantasy tot stand is gekomen. Ik heb er behoorlijk veel tijd in zitten al zou je dat zo in de video niet zien. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien hoe dit tot stand komt. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en misschien laat ik het wel vaker op zo mijn manier van werken zien. Ligt natuurlijk ook aan de reacties ;)

Deze illustratie is nu ook te bestellen als print op bijvoorbeeld canvas. Kijk voor meer informatie in de shop.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb echt bewondering voor dit talent van jou. Wauw.
| 09:01 |
Dank je wel 😊
| 19:16 |
Je kunt dit echt als geen ander!
Ik heb een oud boek wat aan de ene kant over sinterklaas gaat, als ik het omdraai over de kerstman.
Daar vielen blaadjes uit met noten. Daar heb ik wel eens wat mee geknutseld.
Op jouw idee ben ik nooit gekomen. (Zou het zijn omdat ik niet kan tekenen.)
| 10:58 |
Volgens mij heb ik dat boek ook, staan prachtplaten in
| 16:24 |
Klopt, het is een heel mooi boek.
| 16:37 |
dat je het nog goed kan zien op dat papier als het daarop is afgedrukt is al knap op zich. Ik ben weer sprakeloos
| 20:43 |
Dank je  ;)
| 08:27 |
Ik vind dat je prachtig mooi kunt tekenen. Met verbazing heb ik gekeken naar je tekenkunst. Maar stiekem vind ik het ook zonde van het boek. Er is al zo weinig bladmuziek over. 
| 14:30 |
Ik heb gekeken en bij de antiekhandel is deze nog volop te verkrijgen en in nog veel betere staat dan deze. 😉
| 15:37 |
Oh oké. 
| 16:20 |
Een mooie match de zeemeermin en zeepaard.
Heel interessant om te volgen.
Waar haal je je ideeën voor je tekeningen?
| 19:21 |
Dat borrelt gewoon omhoog. Zo heb ik nog 2 ideeën  in mijn hoofd om uit te werken. 
| 19:42 |
Een constante stroom. Heerlijk!
| 19:46 |
Klopt, ik verveel me eigenlijk nooit 😊
| 20:06 |
Wederom heel mooi om te zien, grappig ook dat ik de neiging had om naar boven te scrollen. Onderaan zie je niet steeds alles hahaha en dat kan helemaal dus niet! Ik denk dat het inderdaad wel onderschat wordt, de hoeveelheid werk. Je hebt straks wel een "kostbaar" boek als hij helemaal vol is! 
| 17:49 |
ik vergeet soms dat ik tijdens het tekenen aan het filmen ben, dan let je niet goed op of het er allemaal wel goed op komt. Ik hoop dat ik genoeg ideetjes blijf krijgen om hem helemaal vol te krijgen.
| 18:03 |
Is ook totaal niet erg of storend, is gewoon iets waar ik mijzelf op betrap. Het is ook niet simpel om alles goed te filmen. Ik heb dat pas 1 keer gedaan, met de flengetjes voor de maandchallenge en dat valt zeker niet mee. Volgens mij krijg je hem zeker wel vol, maar dat zal zeker niet heel snel gaan. Goed werk heeft tijd nodig en inspiratie 😉
| 18:15 |
Nou dat is een feit. Ik heb nu 17 illustraties en ben vanaf december bezig. We gaan het zien ;)
| 19:20 |
Wat is hij weer mooi!
Heb ademloos naar het filmpje gekeken. 
| 17:47 |
dank je wel ;)
| 18:03 |
zo zeg wat een klus,gaaf gezicht!
| 17:37 |
dank je
| 18:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen