×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors










Workshop eekhoorn tekenen.

Workshop eekhoorn tekenen.


Gisteren heb ik de workshop 'eekhoorn tekenen met grafiet' gegeven. Deze workshop heb ik al eerder gegeven en ook deze keer was het weer een prachtig resultaat. Van de 8 deelnemers waren er 4 met niet of nauwelijks tekenervaring. Dan word ik toch behoorlijk blij als ik de resultaten weer bekijk. Het was trouwens dubbel gezellig omdat een aantal dames er een reunie van hadden gemaakt. Ze hadden bij elkaar op de basisschool gezeten. Ook waren er een paar die de uitzending van de trouwerij uit engeland via de mobiel aan hadden staan, dus deze workshop was totaal anders dan wat ik gewend was. Heel gezellig, heerlijke sfeer.

Dit waren de resultaten na een dag hard gewerkt te hebben.


Deze workshop wordt voorlopig niet meer gegeven, maar wil je toch weten hoe het moet? Kijk dan even naar mijn video op youtube.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!




expand_less

Meest gestemde posts



expand_less

Recente posts



expand_less

Volgers



expand_less

Collecties