gezond eten challenge


Heey, vanaf februari ga ik een 30 dagen gezond eten challenge doen. ( mijn zusje doet ook mee) Ik plaats dan iedere avond tussen 8 en 9 uur een post over wat ik die dag heb gegeten en eventueel hoe je dit maakt. Natuurlijk zitten hier voor mij wel een paar extra regels aan:

- Ik mag maar 1 keer in de week frisdrank drinken.
- Fastfood mag in deze 30 dagen max 2 keer.
- Ik moet per dag 2 liter water drinken.
- Er mag geen suiker in mijn thee of koffie.

Dit zijn de regels. uiteraard zal ik er soms ook foto's van mijn eten bij zetten. ik zal er bij mijn eerste post bij zetten hoeveel ik op dat moment weeg ik doe dit op de 15e en laatste dag ook. Ik hoop dus aan het eind wat verschil te zien. Uiteraard zou het ook leuk zijn als er meerdere mensen meedoen. als je dit doet zo je me dan even willen noemen in je post.X

#healthy#foodchallenge#30days