OPROEP: Laten we elkaar helpen


Allereerst wil ik iedereen hier heel erg bedanken! Iedereen hier is gewoon heel erg positief en gezellig. Op Facebook zijn er altijd wel weer mensen die ergens een domme reactie achter laten, en er zijn er nog meer die daar heel boos op reageren.. Ik heb dit hier nog nooit opgemerkt, laten we het ook zo houden!Afbeeldingsresultaat voor love peace

Daarnaast  willen we allemaal dat onze posts zoveel mogelijk mensen bereiken. Dat levert weer wat op, maar zo komt je bericht ook nog eens ergens! 

Nu vraag ik me af: hoe oud zijn jullie allemaal? Als het blijkt dat er bijvoorbeeld veel jongeren op Yoors zitten, zullen we nog meer mensen bereiken als we ook iets posten wat ouderen weer interessant vinden, of andersom. Hierdoor groeit yoors, maar bereik je ook nog eens een groter publiek.


Reageer daarom allemaal hieronder met jullie leeftijd. Ik zal je gelijk volgen en een reactie onder een van je posts laten :) 


L.L.L.