Hoe een nieuwe hobby rond de kerstperiode tot stand kwam

Hoe een nieuwe hobby rond de kerstperiode tot stand kwam


De winter betekent voor mij vooral binnen blijven; mijn spieren verdragen nu eenmaal geen koude. Toch is het geen periode om tegenop te zien. Met de jaren weet ik ondertussen wat werkt voor me en wat niet, wat ik aankan en waar ik beter niet aan begin.
Een gezellige sfeer in huis is voor mij het uitgangspunt. Die draagt bij tot een goede gemoedstoestand, daar ben ik van overtuigd. In de donkerste periode van het jaar fleuren talrijke lichtjes, kaarsen, kerstboompjes, kerstballen en slingers dan ook onze huiskamer op. Ik kijk ernaar en ben in mijn nopjes, het maakt mijn hart blij. Zo simpel kan het zijn.
Maar met alleen kijken, kan ik mijn dagen niet vullen. Ik zoek voldoening in iets. Nu het op het gebied van het schrijven iets rustiger is, staat de deur open voor een nieuwe uitdaging.
Het wordt zoeken…
In mijn jeugdjaren kocht ik al kaartjes met daarop inspirerende teksten. Ik was erdoor gefascineerd en kleefde ze in een schriftje. Ze gaven me hoop op momenten dat het iets minder ging, of ze deden me nadenken over het leven.
Nog steeds hecht ik belang aan quotes en mooie kaartjes. Mijn focus heb ik ondertussen verlegd naar de sociale media. Ook daar vind je talrijke plaatjes met aanmoedigende spreuken of citaten die aanzetten tot nadenken.
Misschien moet ik iets met dit jeugdsentiment?
Een kleine maand geleden hakte ik de knoop door; ik ging van start met een facebookpagina (Plaatjes/Kaartjes) met daarop voornamelijk zelfgemaakte plaatjes. Ik zocht nieuwe fotobewerkingsprogramma’s op het internet en leerde ermee werken. Ik was gemotiveerd, nog steeds.


Het is mijn drijfveer om ’s morgens op te staan. Ik zie er telkens naar uit om een nieuwe creatie te maken, de ene al wat tijdrovender dan de andere. Het lijkt een samenloop van verleden en heden met een positief resultaat. Een uitkomst die me vreugde schenkt.

Nu ik me  bij Yoors  heb aangemeld, hoop ik naast mijn blogs ook mijn plaatjes creaties  hier te mogen delen! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk en ik zie hier Mooie plaatjes verschijnen van jou
| 09:03 |
Dank je ;)
| 09:48 |
Leuk dat je dit zelf kan maken :)
| 15:16 |
Dank je. Ik zie dat je zelf eigen prachtige creaties haakt!
| 16:48 |
Ja ik haak heel graag :)
| 18:10 |
Veel success en genieten op Yoors!
| 16:05 |
Dank je
| 16:38 |
Welkom en yoors en deel gerust wat je delen wil
| 21:58 |
Hartelijk dank
| 22:00 |
Wat leuk! Ben erg benieuwd!
| 21:30 |
Dank je!
| 21:58 |
Ik ben heel benieuwd.
| 20:37 |
Dank je wel. Fijne avond.
| 20:40 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden