HIER BEN IK - INTRODUCTIE MADELEINE

HIER BEN IK - INTRODUCTIE MADELEINE


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

IK STEL ME GRAAG EVEN VOOR

Hoi! Mijn naam is Madeleine en sommigen van jullie kennen mij nog als oud Yoorslid, maar omdat ik een halfjaar van dit platform ben weg geweest, vanwege privéredenen, stel ik mij graag opnieuw aan jullie voor. Ik ben een enthousiaste vrouw van 43 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen en heb een creatieve mind. Mijn hoofd staat bijna nooit stil en ik kan dan ook enorm genieten van nieuwe dingen die ik lees, ontdek, hoor! Creativiteit is voor mij de basis voor mijn alledaagse dingen. Zonder creatief denken zou ik niet kunnen functioneren. Ik haal mijn inspiratie voor het leven en om te leven uit natuur, kunst, muziek, mensen, enz. Mijn liefde voor muziek is enorm groot! Als klein kind leerde ik al snel piano en dwarsfluit spelen en kreeg ik interesse in zowel klassieke muziek als popmuziek. Gaandeweg werd ik bestoken met het vinylplaatvirus hihi en luisterde vooral de elpees van Rogier van Otterloo, een van mijn grootste inspiratiebronnen die er ooit is geweest. Door zijn muziek ben ik gaan schrijven en heb ik mijn gedachten op papier kunnen zetten en er is uit een van zijn nummers een kort verhaal ontstaan. Verder ben ik ook in de natuur te vinden, maak graag foto's van de natuur en wat helemaal leuk is... we zijn net verhuisd en achter in onze tuin staat een klein stukje bos en daar zitten zoveel vogels. Ik geniet iedere dag van de prachtige vogelgeluiden en het groen van de bomen die als het ware ons huis omarmen. Super! Ik zou nog wel veel meer kunnen vertellen, maar wil jullie ook niet overvoeren. Ik zal proberen om met regelmaat wat te plaatsen hier, maar zal ook zeker jullie verhalen gaan lezen en volgen waar ik kan. Ik zeg tot schrijfs! Liefs Madeleine ( of voor sommigen mag het ook nog steeds Maddy zijn ).  

p.s. Ik kan het natuurlijk niet laten om even een muziekje te plaatsen als introductie. Ik heb gekozen voor een akoustische versie van het nummer "YES I AM" van Melissa Etheridge. Dit nummer heeft het afgelopen jaar veel betekent voor mij toen ik door een moeilijke periode ging. Ik heb vaak genoeg tegen mijzelf kunnen zeggen ondanks alles, "YES I AM."

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (27 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nu zie ik het, weer terug, gelukkig.👍
| 21:36 |
Yes!! Leuk!!😊👍
| 22:29 |
Yoors welcome Madeleine,

Zo herken ik jouw aanstonds aan het schrijven, jij kan de lezer een mondhoek-krullende uitstraling bezorgen en dat geeft een aangenaam gevoel. Heel fijn om waar te nemen dat je je kan herbronnen dankzij de natuurlijke melodieën achteraan de tuin, in het kleine bos: Wat kan een mens meer verlangen!

Als vanzelfsprekend volg ik je 😊
| 13:10 |
Heel hartelijk dank voor je leuke, lieve reactie. Geheel wederzijds. Ik geniet met volle teugen van deze heerlijke plek waar we nu wonen en de vogelgeluiden en het ruisen van de bomen in onze tuin is een zeer aangenaam gevoel en waarneming. Ik ga je zeker terug volgen! 👍😄
| 14:45 |
Fijn om lezen, dank je 👍
| 15:17 |
Graag gedaan!
| 15:29 |
Wat fijn om weer iets van je te lezen.
Ik heb je gemist op yoors!
Ik ga je gelijk weer volgen hoor!
| 22:13 |
Lief, dank je wel Piteke!
Ik volg je terug!
| 11:46 |
wat heerlijk dat je er weer bent en er 'bent'.  ik hoop dat het nu beter, liefst opperbest met je gaat ? 
| 12:10 |
Dank je wel!! Ja gaat een stuk beter met me. Soms hebben we een time -out nodig en die leek aanvankelijk nog langer nodig, maar ben gelukkig al eerder weer terug hier.
| 13:36 |
Lekker weer terug van weg geweest!
| 22:45 |
Ja zeker weten!! Hihi, dank je wel!
| 13:36 |
Das mooi!!!!!
| 14:04 |
Welkom op Yoors. Ik wens je heel veel lees en schrijfplezier. Zit nu lekker te genieten van Melissa Etheridge😄
| 23:44 |
Dank je wel!! Ja zij zingt en speelt geweldig mooi!😊
| 12:11 |
Welkom op yoors
| 09:15 |
Dank je Riek!
| 09:21 |
haaaaaaaaaaaaa Nu  pas door dat jij het bent en fijn je terug te zien
Veel herken ik in je verhaal natuurlijk, maar dat wisten we
Toegevoegd en we agan weer volgen, top
| 11:02 |
Fijn om te horen Karin! Wederzijds! Ik volg je ook!😘
| 11:03 |
Veel plezier weer hier terug op Yoors
| 12:35 |
Dank je Mereltje! 
| 07:42 |
Mooi nummer van Melissa en welkom terug!😊
| 11:42 |
Dank je wel!!👍😊
| 07:41 |
Welkom terug en veel plezier met schrijven en lezen :-)
| 11:38 |
Dank je wel!
| 07:41 |
Leuk voorgesteld. Heel veel inspiratie en plezier bij Yoors.
| 16:04 |
Dank je wel!! 👍😊
| 16:14 |
Leuk dat je terug bent! Ik ga je weer volgen :)
| 15:26 |
Leuk Sabrina! Dank je wel, ik volg je zeker terug!
| 18:08 |
Leuk! Dank je ☺️
| 12:45 |
welkom back ik volgde een Maddy denk dat jij dat dus was. Ga je weer volgen!!
| 00:34 |
Hoi Marijke! Klopt, dat was ik! Leuk dat je mij weer volgt, ik volg je terug!😊
| 08:28 |
fijn en ik hoop dat je het weer leuk gaat vinden bij yoors.
| 17:06 |
Vast!👍
| 18:07 |
Welkom terug, ik volgde je toen en natuurlijk blijf ik dat doen! 
| 00:21 |
Dank je Diaantje! Lief, ik volg jou ook zeker terug!
| 10:59 |
Welkom terug op Yoors, ik ben hier sinds december actief. Ik ben ook graag in de natuur te vinden. Ik ga je volgen. 
| 00:09 |
Dank je wel! Leuk! Ik volg je terug.
| 11:00 |
Leuk je hier weer te zien!
| 22:08 |
Wederzijds!! Dank je wel!!😊👍
| 22:19 |
Dag Madeleine,  aangenaam kennis met je te maken.  Ik ben zelf ook veel in de natuur te vinden met mijn camera ... ik ga je volgen!
| 20:11 |
Dank je wel Els! Leuk, ik volg je terug!
| 21:54 |
Hey, welkom terug! Leuk!
| 19:48 |
Leuk! Dank je wel!
| 21:55 |
Welkom terug Maddy! Zo blij dat je er weer bent!👍
| 16:55 |
Dag lieve Soberana! Fijn om te horen en weer hier te zijn!😊
| 21:56 |
he welkom terug Maddy!
| 15:43 |
Ha fijn om jou ook weer te zien hier! Dank je wel!
| 21:56 |
Hoera! Welkom terug. Volgknopje staat direct weer aan ;-)
| 15:40 |
Jippie! Dank je wel! Ik volg jou zeker ook weer!
| 21:58 |
Leuk, iemand van de oude garde.....ik ben redelijk nieuw, maar raak al aardig ingeburgerd.
| 15:33 |
Leuk om te lezen, ik wens jou ook veel plezier hier op Yoors! Ik ga je volgen!
| 21:58 |
Welkom terug! Leuk!
| 15:15 |
Ha Ingrid! Dank je wel! Ik ga je ook weer volgen!
| 21:59 |
Dát vind ik leuk! Dank!
| 22:32 |
👍😊
| 11:01 |
Madsie lieverd, fijn dat je er ook weer bent! XX
| 13:09 |
Dank je wel lieverd!! XXX
| 13:17 |
XXX 😘
| 13:47 |
Hallo Madeleine. Aangenaam kennis te maken. Geen idee of we elkaar hier al eens tegen zijn gekomen. Heel veel blog en leesplezier weer. 
| 12:38 |
Hoi Jolande! Dank je wel, wederzijds! Volgens mij niet, maar weet ook niet iedereen meer. Dat gaat vast lukken, bedankt!👍😊
| 13:07 |
👍 Dank je wel Hans! Leuk om jou hier ook weer tegen te komen! Ik ga je volgen!
| 12:35 |
Leuk dat je er weer bent, welkom terug!
| 12:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen