Vrijdagmiddagborrel - Online Yoors Café - People help the People - Yoors Beneficiary - 22-05-2020


onlineyoorscafe

Drankjes en hapjes staan weer klaar!

onlineyoorscafe
onlineyoorscafe

Eenzaamheid is van alle tijden, maar maak het bespreekbaar, want het was er, is er en zal er blijven. Maar je kunt er wel wat aan doen, door simpel te zeggen: "Hé, ik ben er voor je" "Als je wilt praten, ik bied mijn luisterend oor." Ook kunnen en moeten we naar elkaar omzien en ook eens aan de ander vragen: "Hoe gaat het met je?" Mijn verlangen is om ook iets te kunnen betekenen voor die ander die het moeilijk heeft. Ook binnen Yoors zie ik dingen voorbij komen wat aandacht vraagt. Mensen die in een land wonen, waar onderdrukking is, waar men in financïele nood verkeert, mensen die iedere dag moeten knokken voor wat geld om een simpele maaltijd te kunnen klaarmaken. Het raakt me, het doet me pijn. Maar ook jongeren die in Nederland en in andere landen wonen, waarvan zij niet weten wat de toekomst brengt en hoe ze die kunnen opbouwen. Mensen die een relatie hebben met iemand uit een ander land en diegene niet fysiek kunnen aanraken, omdat ze er niet naartoe kunnen reizen. Mensen die hun baan verliezen of eigen ondernemer zijn. Schrijnend. Dus ik ga de komende tijd zoveel mogelijk proberen om met dit #onlineyoorscafe mensen die het moeilijk hebben te helpen met YP'S door deze als begunstigde aan te wijzen. Yoors Beneficiary. Al is het maar een kleine bijdrage, ik wil een klein lichtpuntje voor die ander zijn. #peoplehelpthepeople 

yoors beneficiary

Refiera todos los YP a otro. Hoy eso es @Miguel Gutierrez 

Gracias por estar aquí @Miguel Gutierrez  Para apoyarlo con YP, usted es el beneficiario hoy.

Con este Beneficiario de Yoors, me gustaría devolverle algo. Alle YP's doorverwijzen naar een ander. Vandaag is dat @Miguel Gutierrez 

Bedankt dat je hier bent @Miguel Gutierrez  Om je wat te ondersteunen met YP ben jij vandaag de begunstigde.

Met deze Yoors Beneficiary geef ik je graag wat terug.

onlineyoorscafe

Kom gezellig binnen bij Yoors en bezoek het Online Yoors Café! Meld je hier GRATIS aan via onderstaande knop en je bent direct binnen! Welkom!