Valentijnsdag - Schoonheid


#valentijnsdag #schoonheid #liefde #bloemen #maddysatelier #fotografie Op deze prachtige zonnige Valentijnsdag geef ik jullie allemaal deze bloemenreportage plus een gedichtje. Bloemen zullen vast één van de meest gegeven cadeaus zijn op een dag zoals deze. Valentijnsdag betekent voor mij dat je vandaag de liefde zeer zeker in het zonnetje mag zetten, maar ik streef ernaar om er iedere dag een beetje Valentijnsdag van te maken. Valentijnsdag betekent voor mij dat ik mijn man lief heb, maar ook mijn drie kinderen, onze twee honden, de natuur, de mensen om mij heen, muziek, kortom alles wat mij gelukkig maakt en een glimlach op het gezicht bezorgd. 
De liefde is mooi!
Fijne dag voor jullie allemaal!

Liefs,
Madeleine

Foto's: Madeleine Bosch


Schoonheid

Zoals een bloem haar kleurenpracht
aan mij tentoonspreidt
en mijn lichaam verwarmt
Een gevoel van gelukzaligheid
en verlangen van overgave
aan die schoonheid
Ik verweven met mijn 
dagelijkse waarneming
Dat is de natuur haar schoonheid
die dat doorgeeft, keer op keer

Gedicht: Madeleine Bosch