×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wat is het lang geleden

Wat is het lang geleden


Hoe zal ik beginnen? Hoi! Ik was langere tijd weg, maar ik ben er weer. Doordat mijn laptop het had begeven en ik het nodige meemaakte, vond ik geen gelegenheid om hier te schrijven en te delen. Inmiddels heb ik een goede computer en heb ik de tijd gevonden om de draad weer op te pakken. Doordat ik opnieuw wilde beginnen, heb ik een nieuw account gemaakt.
Wat is het hier trouwens prachtig mooi geworden. Ik zie veel dingen die er voorheen niet waren en waar ik nog aan zal moeten wennen, maar dat komt vast wel goed ;-)

Zoals mijn profiel zegt ga ik hier schrijven wat er in mijn leven gebeurt en hoe ik daarover denk. Feedback is welkom, vooral omdat ik nog wel eens een tikfoutje maak en die over het hoofd zie. Stuur me dan vooral een berichtje en dan los ik dat op, want ik heb een hekel aan foutjes ;-)

Afijn, genoeg over mezelf. Hoe gaat het met jullie?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties