Geen faces everywhere maar wel steeds hetzelfde lied horen.

Geen faces everywhere maar wel steeds hetzelfde lied horen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ook ik zag de nieuwe challenge voorbijkomen om foto's te posten over de gezichten die je overal om je heen kan zien (natuur, voorwerpen, thuis, op straat, in de winkel, enzovoort). Ingrid heeft er trouwens een leuke 'gezien'. De link staat onderaan. Evenals de link naar deze leuke challenge. Ik dacht bij mezelf: "Hé, wat leuk! Ik ga ook eens goed uit mijn doppen kijken." Maar om eerlijk te zijn ben ik nog niet veel gezichten tegen gekomen op mijn missie... 

Geel bloemetje

Een gele bloem kwam ik al wel tegen, maar ik zie er niet echt een gezicht in dus bijgevolg ook niet bijzonder geschikt voor deze challenge.

Zelfde song

Waar ik tegenwoordig wel last van heb, buiten de enorme last van afkickverschijnselen van medicatie, is het tegenkomen van hetzelfde lied. Het is het nummer van Melissa Etheridge, Like the way I do en ik heb geen enkel idee waarom het telkens weer wordt afgespeeld op de radio, wanneer ik er net naar luister. Het is geen nieuwkomer, integendeel. Het lied is al jaren oud (1988) en de enige herinneringen die ik eraan heb, zijn niet echt het vernoemen waard. Hebben trouwens ook niets met liefde te maken. Dus waarom het telkens weer wordt afgespeeld, blijft voor mij een raadsel. Mijn hart stokt ook iedere keer weer wanneer ik het hoor, want heb het altijd een geweldige song gevonden. Ach ja, misschien weet jij wel waarom? Dan mag je het gerust met me delen.

De linken waar ik bovenaan naar verwijs, vind je hier:

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo kan je het ook invullen 
| 17:19 |
😄
| 18:37 |
Geen idee! Wel leuk dat je er over nadenkt en hebt gelinkt naar mijn invulling.
Herken het wel dat een lied ineens opvallend vaak voor komt. Alsof het iets wil vertellen.
Ik droomde eens een hele nacht over een nummer. Die tekst wees me op een verkeerde vriendschap, die inmiddels voorbij is.
| 11:06 |
Graag gedaan 😊 Ik heb geen idee op wat dat nummer me wil wijzen, maar ik heb inderdaad ook het gevoel dat het iets betekent. Nu nog 'vinden' wat 😂
| 11:08 |
Je komt er nog wel achter. (Of niet...)
| 11:19 |
Aangezien mijn brein het vandaag niet doet, zal het niet voor vandaag zijn denk ik 😂😂😂
| 11:21 |
Weigert 'ie dienst vandaag? ;)
| 11:24 |
Helaas wel 😞
| 11:38 |
Rust geven, morgen wil 'ie vast weer.
| 13:20 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen