×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Creatieve weerspiegeling

Creatieve weerspiegeling


Weerspiegeling heet de foto challenge van FrutselenindeMarge.  Deze keer een creatieve aanvulling van mij!

Tijdens een avondwandeling in een Amsterdams natuurgebied kwam ik op het idee om te experimenteren met mijn camera. Het avondlicht gaf de bomen, die in het water stonden, een bijzondere sfeer. Ik bewoog mijn camera verticaal op en neer met een trage sluitertijd.  Ik vind het heel leuk om te doen en ik ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Voor deze challenge kaderde ik de foto wat krapper in zodat de aandacht naar de reflectie gaat.


Ik gebruikte de foto als eens eerder in de challenge van  Miranda Tabor  "Taaljaaruitdaging 2018"

Deze foto was ook een experiment, hier fotografeerde ik  de weerspiegeling van de berken in het water.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties