Mijn kleine grote geluksmomenten van 2018


 
Enigma  vraagt in haar uitdaging om een verzameling van grote en kleine gelukjes van het afgelopen jaar. 

2018 is voor mij een aaneenschakeling van "eerste ontmoetingen".  Ik leerde Yoors en daarbij een heleboel lieve mensen kennen, ik trok mijn stoute schoenen aan en nam deel aan (schrijf)uitdagingen en verwonderde mij over de vele dieren die ik voor het eerst ontmoette en bijna allemaal kon fotograferen. Voor mij persoonlijk allemaal kleine grote geluksmomenten!

 

Ik kijk terug op een jaar vol verwondering

en deelde op  Yoors elk  geluksmoment.

Dat deed ik in  beeld en menig  schrijfuitdaging.

Ik kijk terug op een jaar vol verwondering

Yoors werd echt mijn ding.

Ik voel me dankbaar en heel content.

Ik kijk terug op een jaar vol verwondering

en deelde op Yoors elk geluksmoment.


Ik wil bij deze iedereen bedanken die een kijkje kwam nemen bij mijn posts en een reactie achterliet.

Nog enkele verrassende ontmoetingen kan je in onderstaande blogs lezen:Op Yoors laat ik mijn belevenissen in de natuur zien. Wil jij dat ook doen? Log hier in en meld je aan!


De cartoon tekening is gemaakt door:   Simple YulEnTintje OYV