×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Odd One

Odd One


Ik geef het toe. Ik ben een rare kerel. Voor anderen dan toch. Want eigenlijk zijn voor mij net al die anderen raar en ik normaal.

Tegenwoordig heb ik, na een strijd van bijna achtenveertig jaren, iets of wat leren leven met mijn autismespectrumstoornis. Ik ben er ondertussen achter dat de sleutel zit in het aanvaarden ervan en niet het vechten tegen. Deze strijd kan je gewoon niet winnen.

Achtenveertig lange jaren van onmacht, wantrouwen, onbegrip. Het is pas sinds het krijgen van het stempeltje Asperger, nu twaalf jaren geleden, dat ik stap voor stap meer grip op mijn leven ben beginnen krijgen. Het monster had eindelijk een gezicht. Ik was niet raar, ik had een rare stoornis.

Helaas, opgroeien met dit beest in mijn hoofd zonder dat het geweten heeft schade aangericht. Zware schade. Een kindertijd vol pesterijen, straffen die ik niet begreep, eindeloze ruzies… Maar vooral het gevoel dat ik een buitenaards wezen  was tussen de mensen van planeet aarde.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Miranda Tabor
Wijze woorden en een prachtig blog. Mijn partner en onze zoon (34 jaar) hebben ook allebei asperger. Onze andere zoon, een jaar ouder, heeft PDD-NOS. Dank je wel, dat je het zo goed verwoord. 
04-06-2018 10:09
04-06-2018 10:09 • Reageer