×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Boek uitgeven bij uitgeverij (ervaring)

Boek uitgeven bij uitgeverij (ervaring)


Al twee keer heb ik een boek van mij laten uitgeven bij een uitgeverij. Ik zal vertellen over de ervaring met mijn laatste boek, Snapchat Love. Dit boek is uitgegeven bij Boekscout-yo in 2017. 


Het uitgeven bij deze uitgeverij was geheel gratis. Ik heb zelf de kaft voor mijn boek uitgezocht. Hierin was ik dus redelijk vrij. De uitgeverij heeft de vormgeving van de kaft gedaan en heeft ook betaald voor de foto. Ik vind het wel prettig dat ik zelf een foto heb kunnen uitzoeken, omdat het toch jouw boek is en je zelf het beste een foto voor de kaft kan zoeken of maken. 


Het uitgeven van het boek duurde ongeveer 6 maanden. Dit kwam omdat het met het nakijken van het boek niet helemaal goed ging (dat lag niet aan de uitgeverij). Gelukkig is dat allemaal goed gekomen en is uiteindelijk het boek nagekeken en was het helemaal foutloos. 


Nu inmiddels een jaar later zijn er 35 boeken verkocht!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties