Even voorstellen

Even voorstellen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal, 

Aangezien ik nieuw ben op Yoors, wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Trudy, ik ben 40+, getrouwd en moeder. Ik werk op een kinderdagcentrum en ik ben hooggevoelig.

Al meer dan de helft van mijn leven worstel ik met mijn (over)gewicht. Wat ooit begon als ‘een mollig kind en groot voor mijn leeftijd’, werd later ‘een aantal kilo te zwaar’ tot  ‘morbide obesitas’. Met een BMI van inmiddels boven de 50 is mijn leven letterlijk en figuurlijk steeds zwaarder geworden. Ik heb in het verleden de meest denkbare diëten wel gevolgd; van begeleiding van diëtisten, tot maaltijdrepen, van shakes tot Sonja Bakker en koolhydraatarme toestanden. Sommige dingen werkten echt wel even, maar uiteindelijk kwam alles er toch weer aan. Plus wat extra kilo’s. Om wanhopig van te worden, vooral omdat mijn toch al niet zo positieve zelfbeeld er iedere keer weer een extra knauw van heeft gekregen. ‘Zie je wel, dat kun jij toch niet!’.

Bij toeval kwam er een nieuwe methode op mijn pad, waarover ik vanmorgen een kennismakingsgesprek heb gehad en waarvan ik besloten heb om het te gaan doen. Ik ga onder behandeling van een hypnotherapeut, die bij mij een virtuele maagband gaat plaatsen. En hierbij wordt ook vooral de achterliggende oorzaak aangepakt, in plaats van alleen maar je eetgedrag. En over dit hele proces en mijn ervaringen met deze behandeling, wil ik hier graag gaan bloggen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Welkom en Suc6 met je behandeling 👍
| 23:40 |
Dank je wel
| 23:30 |
Welkom op Yoors 
| 23:55 |
Dank!
| 23:30 |
Welkom hier! Heel veel succes met je blogs én het programma waarmee je begint.
| 19:33 |
Dank je wel!
| 20:56 |
Welkom op Yoors en wat een heftig probleem wat je beschrijft 
| 17:06 |
Dank je wel
| 20:56 |
Hallo, welkom!
Jij hebt de eerste stap genomen. Mijn eerste stap is binnen Yoors is deze: jouw stukje lezen.
Ik moet mezelf nog voorstellen. Of misschien begin ik gewoon met iets wat ik gewoon even kwijt wil op papier. Géén idee.
Maar jij hebt je eerste stukje al geplaatst. En wat een mooi onderwerp. Misschien breng je antwoorden waar vele vragen over hadden, maar ze niet durfden te stellen.
Ik wens je succes!👍
| 16:30 |
Wat bijzonder Jeannette, dat mijn eerste stukje jouw eerste stap is bij Yoors! Veel succes met schrijven!
| 17:51 |
Welkom hier op Yoors en succes!
| 15:28 |
Dank je wel
| 16:05 |
ik ben benieuwd! Hoop dat dit voor je werkt! Succes gewenst vast.
| 15:25 |
Dank je wel!
| 15:27 |
Benieuwd of iets wat je weet dat virtueel is ook helpt
| 14:50 |
Ik hoop het! Volgens de hypnotherapeute heeft zij een slagingspercentage van 85% met deze behandelingen dus ik zie het positief tegemoet!
| 15:27 |
Welkom hier op Yoors. Heel veel succes met je virtuele maagband en de therapie. 
| 14:42 |
Dank je wel!
| 14:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen