×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Feedback gevraagd/ Feedback wanted! (met beloning)

Feedback gevraagd/ Feedback wanted! (met beloning)


Hallo allemaal, 

Ik ben nu ongeveer een maandje aan het bloggen en ik vroeg me af of jullie tips hebben hoe ik mijn blogs kan verbeteren. Met name feedback op mijn schrijfstijl wordt gewaardeerd. Het kan zijn dat het onderwerp je misschien niet 100% aanspreekt, echter vraag ik toch om hier een beetje doorheen te kijken. Je hoeft de feedback niet te sugarcoaten, je mag gewoon zeggen wat je denkt. Als je het slecht vindt voel je vrij om deze mening te delen; echter dan wil ik ook graag weten waarom (ook als je het top vindt). Hieronder wat blogs genoemd, om het doorklikken makkelijker te maken.

Als beloning geef ik yoo.rs puntjes voor feedback waar ik iets mee kan. De feedbacks van ''ik vind het niets'' of ''leuke blog'' worden dus niet beloond, feedback is in ieders geval meer dan 1 zin. 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Hey everyone!

I'm writing blogs for about a month, and I was wondering if you could help me improve. All feedback is appreciated, good or bad! But please explain why you think my blog is good/bad and where there is room for improvement. 

I will reward feedback that helps me. Not the standard 3 words feedback.

 Schorelaar
Ik kan Engels lezen, begrijpen, maar verbeteren? Ik gebruik Engels alleen met vakantie. Ik kan je niet helpen. 
27-05-2018 20:53
27-05-2018 20:53
vera for life
Hoi, ik heb je blogs gelezen en je schrijft duidelijk (geen halve zinnen en onduidelijke uitleg) en dat je in het Engels schrijft vindt ik erg leuk en hoewel de meesten hier in het Nederlands schrijven denk ik dat het ook goed is voor het platform als er ook Engels op geschreven wordt. En hoewel ik niet veel van anime weet is het toch interessant om jouw reviews hierover te lezen. Ook zijn de foto's in jouw blogs erg handig en maken ze het geheel compleet.
27-05-2018 10:17
27-05-2018 10:17
Hans van Gemert
Ik neem aan dat je feedback wil op de blogs die je hier noemt.  Het punt is, voor mij althans, dat ze in het Engels geschreven zijn. Op de eerste plaats beperkt dat je publiek, de meeste lezers hier lezen Nederlands. En daar zit dan het tweede puntje in, het beoordelen van stijl in het Engels is voor een Niet-Native speaker lastiger.
27-05-2018 00:09
27-05-2018 00:09