Mijn hartendiefjes

Mijn hartendiefjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik woon samen met 2 hartendiefjes… ze zijn zacht en erg aaibaar, hebben samen 8 pootjes, 4 oortjes en 2 staarten.
Juist mijn katjes!

Eigenwijze haarballetjes die mij iedere dag de nodige porties liefde geven ( in ruil voor lekker eten natuurlijk) er moet iets tegenover staan hé?
Een leven zonder dieren kan ik mij niet voorstellen, wat zou het huis leeg en stil zijn.


In tijden waarin ik niet lekker in mijn vel zit, hebben hun een eigen techniek om mij weer te voorzien van een glimlach, laten ze merken dat ik nooit alleen ben ( zelfs niet als ik naar het toilet ga!).
Zorgen zij voor regelmaat ( denk maar niet dat natvoer een uur later geserveerd mag worden).
Drogen zij mijn tranen en laten zien dat ze mij onwijs lief vinden. Krullen samen op de bank en word ik getrakteerd op een spin/knor orkestje om mij beter te laten voelen. Ook zorgen ze ervoor dat ik het stofje endorfine aanmaak zodra ik ze aai, een soort van gelukstofje zeg maar.

Keer op keer kan ik smelten als ik naar ze kijk, gewoon hoe ze heerlijk op de vensterbank kunnen slapen, achter vliegjes aanzitten ( of elkaar), als de speelgoedmuisjes door de woonkamer zoefen, of als ze gewoon heerlijk tegen mij aan nestelen voor een knuffelsessie. 

Ja het zijn mijn hartendiefjes!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Poezen kunnen super lief zijn :)
| 23:12 |
helemaal mee eens!
| 18:12 |
Ahh wat een leuke katjes.
| 22:23 |
Heel herkenbaar. Hier ook 4 an die pluizenballetjes in huis. Echte steun en toeverlaten!
| 19:50 |
Wat een lieverds
| 10:13 |
Ja ik kan ook niet zonder.
Heb een schat van een poes waar de katers vanzelf op af komen.
y.is/Rv89J
| 23:30 |
Geniet maar van die lieverds! Die van mij, inmiddels overleden, hadden iedere avond rennerietis, door de woonkamer, via de gang en keuken, weer terug en heen en weer hihi.
| 16:50 |
dat noemen wij de 'dolle 5 minuten' dat hebben ze hier ook hoor, het liefst 3x per dag, even lekker uitrazen. Sorry dat je katje is overleden, denk je er aan om een nieuwe katje te adopteren?
| 18:16 |
We hadden een poes en een kater, de kater is het laatste overleden (oosterse korthaar, 19.5 geworden) Nu hebben we geen plannen voor huisdieren, vandaar dat ik in het asiel ben gaan vrijwilligen, zoveel katten en honden die aandacht nodig hebben, heel dankbaar werk en genoeg knuffels.
| 19:36 |
Oh wat super van je dat je nu meehelpt in een asiel! daar kunnen ze zeker extra liefde en aandacht gebruiken, top dat je dit doet!
| 08:18 |
Dank je, ik vind het geweldig om te doen.
| 09:02 |
Lief eerbetoon aan je katjes
| 11:28 |
Ze zijn ook heel lief
| 15:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen