DIY: iPhone oplader opleuken

DIY: iPhone oplader opleuken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo liever Yoorsies,

Hier weer een kleine blog van mij. Zoals jullie ondertussen al wel weten ben ik ziek en ik moet verplicht rusten.  Dit betekent veel lezen, tv kijken en op mijn iPhone bezig zijn.

Toen de batterij van mijn iPhone bijna plat was (again!) haalde ik mijn lader erbij. Maar toen merkte ik op dat ao een lader eigenlijk toch wel saai is. Daardoor heb ik hem opgeleukt met Washi tape. Ik weet het het is geen echte en geen spectaculaire DIY, maar ik vind het toch wel leuk geworden. En wil het jullie toch laten zien!

Het voordeel hiervan is je kan de washitape er zo afhalen en het laat geen irritante plakresten achter. Nog een leuk voordeel je hebt washi tapes in alle kleuren van de regenboog en met elke print dat je je kan bedenken.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
gaaf zeg, goed bezig dus
| 12:26 |
Thanks!
| 12:27 |
Heeft toch iets aparts, goed gedaan :-)
| 17:41 |
Dat is een super leuk idee !
| 15:31 |
Dat is een leuke DIY:-)
| 15:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen