Klusjes doen voor Roamler

Klusjes doen voor Roamler


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op de Playstore is er een app waar je opdrachten uitvoert en hiervoor ook betaald krijgt. Dit kan varieeren tussen de €2,- en €50,-! De app heet Roamler, is gratis te downloaden,  het is een leuk tijdverdrijf en je houdt er ook nog een leuk zakcentje aan over! Je hebt wel een Invite Code nodig van een andere Roamler Gebruiker, om aan de slag te kunnen gaan. Maar dit is niet zo moeilijk, je gaat naar de Facebook pagina 'Roamler Belux' , je wordt daar lid en dan plaats je een oproep met een verzoek om een Invite Code, ik heb de mijne al de volgende dag gekregen van iemand uit Italie! 


Nu is het de bedoeling dat ik zoveel mogelijk XP opbouw, zodat ik genoeg punten heb om naar level 2 te mogen, dan beginnen de betaalde opdrachten.

Ik heb al verschillende leuke opdrachtjes mogen doen, ik moest het logo tekenen van Roamler en dat was niet makkelijk maar ze hebben het gelukkig goedgekeurd. 😅

Ook vroegen ze me de F.A.Q van Roamler goed door te lezen en daarna volgde er een quiz over, 5 vragen en je mocht er 1 fout hebben. Ik had er spijtig genoeg 2 fout, maar ik mocht gelukkig een herkansing doen. 

Er werdt ook info gegeven over de promotie displays en de schappen  in de winkel en ook daar krijg je dan vragen over.

Ik ben vanochtend naar een supermarkt gegaan, daar moest ik een foto maken van een leeg schap in de winkel en ik moest een foto maken van een promotiedisplay. Roamler verteldt je, dat als iemand van het personeel je daarop aanspreekt dat je ze moet verwijzen naar hun emailadres, gelukkig is dit niet gebeurd, ik probeerde het zo onopvallend mogelijk te doen, je moet je volgens Roamer gedragen als een mystery guest.

Wanneer je een opdracht goed heb uitgevoerd stuur je de antwoorden en eventueel foto's door naar iemand van Roamler. Na goedkeuring krijg je een bericht terug en een aantal Xp erbij zodat je verder komt in het spel.  Gelukkig zijn alle opdrachten goedgekeurd, maar ik ben nog niet bij level 2. Ik zal jullie zeker op de hoogte houden hoe het bij level 2 zal zijn, so stay tuned 😊

Vanaf level 2 krijg ik ook de mogelijkheid om een invitecode weg te geven, vanaf level 3 twee codes, level 4 drie codes enz. dus mocht je ook interesse hebben in zo'n code laat dan een berichtje hieronder achter.

💚💛💜Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik gebruik deze app ook regelmatig. Al vind ik het soms lastig om heel veel foto’s in een winkel te maken.
| 19:44 |
Ik wil graag een code
| 21:01 |
Ik wou het net te sturen... Je hebt een code nodig om hiermee te beginnen, jammer genoeg :(! Verder zeiet het er wel goed uit. :O
| 15:01 |
Grappige opdrachten krijg je!
| 00:12 |
Ik wil er ook mee beginnen maar heb een code nodig
| 12:30 |
Ik ben nu ook los op Roamler, zit in de experience fase
| 17:58 |
Hey Annemarie
Ik ben ook bezig experience points te verzamelen. Heb jij al ontdekt hoe je vriendschapsverzoeken kan sturen (naar mensen die niet in je ranglijst staan). Ik zou het namelijk wel leuk vindenom je activiteiten te volgen :-)
| 10:48 |
Hey wat leuk dat je nu ook meedoet! Ik heb nog geen vrienden daar, behalve die italiaan waar ik die code van heb gekregen :) maar ik heb even gekeken voor je, je drukt eerst op dat poppetje zodat je in je profiel komt waar je ziet hoeveel xp je hebt en in welke level je bent. Daaronder staat stuur invite maar ook 'mijn vrienden' als je daarop klik dan kan je recht bovenin kiezen voor een poppetje met een plus, en dan kan je zoeken naar de desbetreffende persoon, mijn naam is Annemarie van den Brink, ik hoop dat je me vindt :) Ik heb een paar opdrachtjes gedaan, maar een paar zijn helaas afgewezen, maar ik laat de moed niet zakken en zal dit weekend weer verdergaan! Hopelijk zie ik je in Roamler :)
| 18:57 |
Gevonden en verstuurd. (Mijn naam is Mieke Janssens) Ik moet nog 1 experience opdracht doen voor ik 'écht' aan de slag kan.
| 09:36 |
Ik zou graag zo’n code willen
| 23:07 |
Ok jij bent de 2e die zo'n code krijgt! Ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk in level 3 te geraken zodat ik meer codes kan weggeven! En ik zal binnenkort een nieuwe blog over mijn vooruitgang hier plaatsen
| 23:12 |
Heel lief erg bedankt en ja ben erg benieuwdd!
| 23:17 |
Zo'n vreemde vragen allemaal. Ik ben benieuwd er meer van te horen
| 22:19 |
Goh, heel interessant wel! Nu ben ik bezig wat dingen 'om te gooien' want ik zit zowat hele dagen achter de pc. Yoors daar heb ik heel veel 'werk' mee, want ik wil op iedereen reageren die mij een bericht stuurt en de blogs etc. lezen en zelf ook maken. Verder doe ik enquetes, mails klikken, gpt's... Dus er moet wat weg eerst... Maar leuk dat het voor jou wel werkt!
| 21:43 |
Ja zo te zien heb je het al druk genoeg! Je moet er van houden en je moet er tijd voor hebben. Maar een paar euro'tjes zijn snel verdiend op Roamler!
| 21:46 |
Ja, maar ik onthoudt het wel ;-) Straks eerst wat andere dingen opzeggen/afmelden...
| 23:50 |
Enrique, wat wil je zeggen met GPT's? En hoe verdien je dan bij?
| 15:02 |
GPT is een afkorting voor: "Get Paid To" en wat je dan 'moet' doen is klikken op mails (tegen vergoeding) en vaak klikken op de banners op de site. Mocht je interesse hebben, kan ik je de 3 beste geven. Dan stuur ik daar mijn aanmeldlinks voor naar jou en dan krijgen zowel jij als ik een kleine welkomstbonus. Ook hebben ze vaak cashback wanneer je besteld bij een webshop. Je krijgt dan een percentage bij je saldo opgeteld. Vaak hebben ze ook nog optie's al geld verdienen met het plaatsen van zoekopdrachten, spelletjes als bingo of een gratis loterij (dagelijks)
| 19:39 |
Zou je me dan even een berichtje kunnen sturen hiermee ;)! Tnx!
| 22:02 |
Zal ik de info sturen middels pb's? Komen dan wel veel berichten want een pb kan maar ongeveer 1,5 regel lang zijn, haha. ik begin vast ;-)
| 22:20 |
klinkt leuk, maar ik vraag me dan toch altijd af: wat met de belastingen.. je moet maar eens pech hebben dat ze te weten komen van zulke bedragen als inkomsten die je niet doorgeeft? Spijtig dat van die dingen niet echt duidelijk zijn.. 9/10 zal er wel geen probleem zijn, maar ik kan me toch inbeelden dat die ballon niet altijd opgaat..
| 15:38 |
Ja dat vraag ik mij ook af en ik kan niks daarvan vinden bij Roamler..mocht ik problemen ondervinden ermee dan zal ik het hier ook laten weten!
| 19:06 |
Beste Christophe, tenminste is er in Nl een regel dat je inkomsten onder de 450 Euro of dergelijke niet op hoeft te geven, exact weet ik het niet. Als ik jou was zou ik daar eens op Googelen, bv: "Bijverdienen Belastingdienst".
| 19:42 |
klinkt heel goed, ben benieuwd naar je toekomstige klussen!
| 15:59 |
Wat leuk. Klinkt heel interessant ben benieuwd waarneer je level 2 haalt en hoe dat is.
| 09:15 |
Ja ik ben al bij level en heb 2 euro verdiend aan mijn eerste opdracht. Maar ik ben deze week aan een full time job begonnen dus ik heb weinig tijd gehad om nog meer opdrachtjes te doen. Maar deze weekend ben ik vrij en zal ik weer verder 'Roamleren' ik hou je op de hoogte!
| 10:52 |
Wauw wat goed zo snel al 2 euro verdient ben heel benieuwd hoe het verder gaat, misschien meldt ik me ook wel aan
| 10:54 |
Ja die 2 euro was heel snel verdiend, ik moest foto's maken van een thee schap in een supermarkt, als je er een paar per week doet tikt snel aan, het is gratis dus het is zeker het proberen waard!
| 15:31 |
Interessant om te lezen.
| 18:40 |
Fijn om te horen, dankje
| 19:24 |
Wat goed dat je een code heb gekregen! Veel plezier met Roamler:)
| 15:32 |
Jaaa ik ben heel blij ☺ dankje
| 15:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen