×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De veranderingen van Yoors

De veranderingen van Yoors


We zijn nu een weekje verder, dus we kunnen redelijkerwijs wel een conclusie trekken over de laatste update van Yoors.

Vorige week werd na het invoeren van het nieuwe beloningssysteem, een wijziging doorgevoerd in het oude. Namelijk dat er minder y punten werden toegekend aan het plaatsen van artikelen en op de reviews die daaruit voortvloeide. Na enige beraad heeft Henk Jan later die dag de toekenning van het aantal punten per onderdeel nog aangepast.

Er ontstond een stroom van verontwaardiging, welke mij wel enigzins puzzelde. In de eerste plaats vind ik het eigenlijk wel apart dat men meent dat zij een bepaalde recht hebben op... Terwijl we hier bij mijn weten vrijwillig aan meewerken. We kunnen elk moment aanmelden, maar ook weer afmelden als het ons niet bevalt. In de tweede plaats, dat er een vergoeding aan verbonden is in welke vorm dan ook, zie ik als een cadeautje, niet als een verdiensten. Zie je dit wel zo, dan denk ik dat je je op de verkeerde plek bevindt, dan kun je beter een sollicitatie richting een redactie sturen. Maar dat is mijn mening!

Nu even over die conclusie. Na mijn mening is er veel in positieve zin aan het veranderen aan yoors. De "makkelijke" verdieners trekken zich langzaam terug. Want niemand binnen onze familie zit eigenlijk te wachten op weer een facebook, instagram of pinterest. Het is en was de bedoeling ons te onderscheiden van de rest. "De reacties is afgenomen!" hoor ik. Niet dat ik dit heel erg merk, ik krijg nog steeds dagelijks veel reacties. De reacties zijn wel verandert dat dan weer wel. Het is niet meer alleen oh wat leuk of oh dat heb je goed geschreven. Er word ingegaan op de tekst, wat inhoud dat het gelezen word. En dat is toch wel erg fijn als je ergens je best op heb gedaan en iets wilt overbrengen. "Ik krijg minder ypunten dan voorheen!"Eh ik niet, ik heb nu binnen deze week meer als 20.000 y punten weggezet en hard op weg naar mijn eersten 10.000 pageviews, dus weer kassa om het maar even zo te zeggen.

"Hoe doe je dat?" Promoten waar je kan, je laten horen, je laten zien. Niet te veel natuurlijk (dan worden ze je ook zat) en zeker op tijdstippen dat er veel mensen online zijn, zodat je niet ergens weer onderaan beland. Ik snap dat er mensen zijn die geen sociale media verder bezitten. In hun geval adviseer ik: pakkende teksten, prikkelende titels, ehm actuele artikelen. Boeiende foto's dat is denk ik de truc dat je er ook wel komt.

Dus kunnen we bij deze ons er bij neerleggen bij het feit dat Yoors veranderd is, het positief benaderen. Er het als een uitdaging zien er iets van te maken.

Can Yoors be more creative! was mijn quote van mijn creatieve kant(creatieve bloggers gezocht)en ik denk yes we can. (mijn god ik kan zo wel een verkiezingscampagne beginnen....)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties