×

Yoors


Inloggen
×

YoorsFeministen lol op hol....Manspreading

Feministen lol op hol....Manspreading


Een ideaal gone bad... realy realy bad. 

Ik zal er geen doekjes omheen draaien, ik krijg al de kriebels van het woord Feminisme. Ik vind het jak, ieeuuwww, brrrr, een uitermate geweldige methode om mij slank te houden. Kots...

Ondanks dat ik een vrouw ben. Die nu (nog) van de vrijheid geniet, die vroegere vechters voor gelijke rechten, voor mij hebben bewerkstelligd. Gruwel ik al bij voor baad als dat woord in een artikel genoemd word. 

En nu na het innemen van zware antihistaminica, kopt mijn eigen blog; FEMINISTEN. Dit zal de eerste en de laatste keer zijn (hoop ik). Het moet niet gekker worden.

Wat maakt dat je er zo van walgt?

Ik persoonlijk ben tevreden, met hoe het nu is. Ik vind een hoop poeha om niks. Het gaat vaak nergens over,  wat ze willen. En het ergste vind ik, dat zij vinden dat omdat ik een vrouw ben ik me onderdrukt moet voelen.

 Maar oké. Er zijn er altijd, die willen meer zien en blijven zoeken, om te kunnen schoppen tegen het kwade andere geslacht...de man. 

En dan hebben ze het over gelijkheid. Maar eigenlijk willen ze het stiekem gewoon beter voor hunzelf. En willen ze zelf boven het andere geslacht staan. 

Hoezo gelijkheid? Jullie creëren met jullie acties enkel verdeeldheid. 

Had je deze blog al van mij gelezen? 

Ver gezocht, vind je niet? En als je dan denkt dat je alles heb gehad, dat de wereld eindelijk genderfluid neutraal is. 

Nog zoiets waar ik gal en jeukbulten van krijg. 

Sorry als ik hiermee iemand voor het hoofd stoot. Maar dat begrijp ik dan weer niet, van die vrouwmensen.  Hoe kunnen ze het dan oke vinden, dat er mannen zijn die een vrouw willen zijn of worden. 

Bedoel je zou het ook kunnen zien, dat deze mannen onze eigenschappen over willen nemen. Ze willen veroveren en afpakken. En dat drags de draak steken met onze vrouwelijke kenmerken.  (Even voor de duidelijkheid. Dit is niet hoe ik denk, want het zou mij werkelijk worst wezen wat iemand doet.  Als dat diegene gelukkig maakt, doen! Maar het is wel iets om over na te denken)

En verder, ik sta er niet bij stil hoor of je man, vrouw, manvrouw, vrouwman bent. Ik zie je als mens, niet als geslacht. Zo heb ik altijd naar iedereen gekeken tot ze met hun hele gendergezeur zijn begonnen. 

En dan...dan in ene staat er wel weer een onnozele op en die start een nieuwe rage. Jawel, het kan namelijk nog gekker. 

In Rusland is deze nieuwe gekte ontstaan. Er zijn namelijk een aantal van die leeghoofden, onder leiding van Anna met een moeilijke achternaam. Die zich zwaar storen aan een bepaalde zithouding van het mannelijk geslacht. 

Zithouding? Mannen?

 MANSPREADING?!!!

Voor het geval dat je dit nog niet weet. Manspreading, is de zithouding van een man, waarbij hij met een gespreide benen zit. 

Het is werkelijk niet te geloven, waar je je al niet druk om kan maken!?!

De Russische rechtenstudent ergerde zich groen en geel aan de wijdbeens zittende mannen in het openbaar vervoer. En bedacht in al haar wijsheid, een bijzondere manier, om de mannen duidelijk te maken, dat zij zich stoort aan hun asociale gedrag. Ze had het ook gewoon kunnen vragen of ze er op kunnen wijzen. Maar nee, ze meent dat zij het recht heeft een mengsel van water en bleek te mogen gieten of de kruizen van wijdbeens zittende mannen. Een mengsel die naar eigen zeggen 30 x zwaarder geconcentreerd is dan het mengsel dat wij vrouwen bij de witte was zouden gooien. 

Deze mannen die niks anders doen, dan rustig op hun gemak bijkomen van werk of andere zaken, in het openbaar vervoer. Deze mannen zouden volgens haar gender agressief gedrag vertonen. En bewust veel ruimte in nemen. En daar wil zij ze op wijze met deze actie. Het geheel is gefilmd en gaat inmiddels de hele wereld over. Even een foto voorbeeld van manspreading, zodat je begrijpt waar het over gaat....

Zie jij het? Ja ik ook. Zie hoe angstig en ongemakkelijk de vrouwen om hem heen zitten, terwijl hij zijn zaakje eens lekker laat luchten.

Zucht! Deze foto is natuurlijk gekscherend in scene gezet, dat snappen jij en ik ook.  Ik heb echt nog nooit een man zo zien zitten, als daar niet genoeg ruimte voor was. 

Een goede actie of een aanslag?

Ik vind een aanslag, in dezelfde categorie als die van een zoutzuur aanval, op VROUWEN! Buiten het feit dat ze iemands eigendom vernield met haar actie. Denk ik dat een dergelijke concentratie bleek, ook niet prettig aanvoelt op een toch al gevoelige huid. En mogelijk zelfs brandwonden zouden kunnen veroorzaken.  Niet echt over nagedacht denk ik dan. Ik hoop dat ze deze dame ipv toejuichen goed gerechtelijk straffen. Dat mens spoort niet.

Maar.... even serieus manspreading. Mijn god dat ze er zelfs een naam voor hebben. Zal een man dit doen, omdat er dan een soort van oerdriftige tarzan in hem naar boven komt, waarbij hij mij als vrouw even laat zien, door zijn zithouding, wat mijn plaats is? Of heeft dat wat tussen zijn benen zit, zo nu en dan wat adem nodig, omdat de hele boel anders aardig begint te zweten? misschien?? Misschien??

OHHHHHHH dom daar had ik even niet aan gedacht. Nee, alles wat die mannen doen, doen ze met een agenda. Om ons vrouwen te kort te doen. Misschien is het wel een soort paringsritueel, die we vergeten waren?

"Mijn god ik zit bij deze nooit meer in de bus".  En ik ga een hartig woordje met mijn wijdbeens zittende man spreken. de flirt.

Ik denk dat de social Justice warrior  zoals Anna zich zelf noemt, veel te veel vrije tijd om handen heeft. En hunkeren om een verkeerd soort aandacht, waarbij ze een heel geslacht in mee trekken. 

Laat ze die mannen lekker zitten. Kunnen hun er wat aandoen, dat je zo oversext bent! Dat je in plaats van naar zijn bruine ogen, in zijn kruis staart. Ohhhh je bent helemaal niet tegen, maar geobsedeerd door piemels. Geef het maar toe, hindert niks. Dat is heel genderverantwoord.