Hij is fijn

Hij is fijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zondagmorgen 5.30, eindelijk besluit lieftallige dochter eens uit te slapen. Wat heb je dan? Een echtgenoot, die gisteren met zijn slaperige hoofd de wekker heeft zet. Zucht!

Kreeg er een hartverzakking van.  Normaliter staat mijn wekker namelijk een half uur eerder. Gelukkig kwam ik wel voordat ik beneden met stress in de tent een schaft stond te vullen,  erachter dat het dus zondag was. Maar ik stond al naast bed in de startblokken. 

En terwijl hij rustig verder bomen kapt,lig ik nu dus klaar wakker. Crisis! Ik had nou zo eens gehoopt op een keertje uitslapen. En al doe ik nog mijn best, draai ik al voor de 10de keer op mijn andere zij.  Moet ik uiteraard hoog nodig naar de wc want mijn blaas is ook klaarwakker.. 

Maar klaar! als hij de wekker niet had gezet had ik het concert gemist. Want boven zijn gezaag uit doet de wereld zijn best  en fluiten duizende vogels en onze haan een vrolijk lied.  

Ik ben inmiddels beneden op de bank. Want toen ik me eindelijk weer in een comfortabele slaappositie had gepositioneerd. Besloot mijn vent zich om te draaien. Na eerst een soort samensmelting met het vogelconcert.  En ik was echt al op de hoogte van zijn meesterwerk. Moest blijkbaar ook ik fysiek deelnemen aan het geheel, nadat hij mijn hoofd als armsteun gebruikte, werd ik bijna uit bed gelanceerd.

Mijn blaas stond inmiddels op knappen dus ik eruit naar de wc. Bij terugkomst (zonder dochter, het is een wonder) zakte de moed mij in de slippers...plek bezet.

Op weg naar beneden loop ik langs haar kamer en zie ik mijn anders vroeg erbij wekkertje op pootjes nog met een glimlach in dromenland.

Hoe lang zal het duren voordat de eerste reageert met goede morgen veronique wat ben jij vroeg? Maar nu kun je  extra lang genieten van je vrije zondag!

Jotem

Foto's zijn van Pixabay

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Vergeet jezelf niet.
| 16:35 |
Voor zo'n vogelconcert wil je toch wel een keertje vroeg wakker zijn... toch?
| 20:58 |
Ik ben 5 dagen per week 4.45. Alleen dan heb ik het te druk met ontbijt en lunch klaarmaken 
| 21:38 |
Soms heb je zo van die dagen...
| 11:20 |
Ja echt.
| 21:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen