Kleur je dag...vandaag is het blauwe maandag

Kleur je dag...vandaag is het blauwe maandag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Overal komt het voorbij, hier, daar (facebook) school, het journaal. De blauwe maandag. Om depressief van te worden.


Welke slimmerik heeft dit nu weer in het leven geroepen? Hebben we nog niet genoeg dagen, met een diepere betekenis. Noem maar een nieuwjaarsdag, valentijn, pasen, Pinksteren, vader/moederdag, hemelvaart, goede vrijdag, witte donderdag, doden herdenking, de dag van de arbeid, bevrijdingsdag, dierendag, sinterklaas, kerst en oud jaarsdag. Niet te vergeten de verjaardagen en zondag.

Nope we moeten een moeder-dochter dag, vader-zoon, broer-zussen, secretaresse dag, zwarte zaterdag of was het vrijdag? Blauwe maandag en de weet ik veel dag. Zo langzamerhand hand kunnen we dagelijks wel iets vieren en hebben we overal een excuses voor. "Nee vandaag gaat die afspraak niet lukken, want vandaag, moet ik me er bewust van zijn dat ik misschien depressief ben". Het is zo'n dag. Wie komt er op zo'n idee en waarom gaan wij als kuddedieren er in mee? En worden we bijna een beetje vrolijk van een depridag. We kopen een taart en vieren een feestje.


Vergeet niet volgende week maandag is het een rookvrije dag en overmorgen de dag van de suiker. En vrijdag het kleine teentje mag ook een kleur dag. Ohnee die verzon ik ter plekke.

Het mag wel duidelijk zijn dat ik het een foute manier van bewustwording vind. Ik zie er totaal het nut niet van in. En ik snap in zijn geheel de gedachtegang erachter niet. Word er eigenlijk een beetje.... van

Maar morgen is het de paarse slip dag, dus ik moet snel nog even naar de winkel...laters!

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Maak van elke dag een bijzondere dag
| 13:49 |
Vind ik ook gea
| 13:51 |
Het enige wat ik goed vind aan Blue Monday is als Fats Domino erover zingt. www.youtube.com/watch?v=j3e_y9Bc7hs
| 13:33 |
Vind blueberry Hill mooier...Maar inderdaad ook een leuk nummer
| 13:37 |
Dat ben ik met je eens. Op Blueberry Hill kun je je vrijheid vinden en dat is toch iets wat we allemaal willen? :;)
| 13:41 |
Werd ook gedraaid op de begrafenis van mijn oom. Krijgt het een extra dementie. En zeker weten. Maar muziek geeft vrijheid
| 13:43 |
Dimensie waarschijnlijk ;) Muziek geeft inderdaad vrijheid (en blijheid).
| 13:49 |
Op mijn blog heb ik geschreven wie dit heeft verzonnen. Ik doe er ook niet aan.
| 13:32 |
Ik had het ook al opgezocht. Misschien dat ze vanaf nu de dinsdag erna het paarse slipjesdag maken. Probleem is alleen dat ik geen geleerde ben hahahaha
| 13:37 |
We kunnen wel een Yoorsdag in het leven roepen. Hihi.
| 14:02 |
Haha, heel goed! En niet in een depribui de halve hunkemuller, of hoe je dat schrijft, leeg kopen ;-)
| 13:30 |
Hahaha zal mijn best doen
| 13:32 |
;-)
| 13:34 |
Ik zie er ook het nut niet van in!
| 13:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen