mijn eigen uitdaging week 1

mijn eigen uitdaging week 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De eerste week is voorbij.

Een week zonder cola, ahhhhh wat een hel, maar klaar je moet er wat voor overhebben. En gek genoeg voel ik me veel minder opgeblazen dan voorheen. Dus ik heb al winst behaald. Ik heb de cola vervangen voor water, limonade, thee en sap. 

Qua eten heb ik niets veranderd, ik at namelijk al niet buitensporig veel en snoepen deed ik eigenlijk ook niet. Maar ik doe nu 's avonds nadat de kinderen op bed zijn en alles aan de kant is oefeningen. 

Niet te gek en niet te lang, ik heb namelijk reuma en wil niks forceren. Met een deken op de grond doe ik mijn rek en strekoefeningen, die ik al mijn hele leven doe en heb er buikspieroefeningen er aan toegevoegd. Elke dag voel ik dat ik wat verder kom. 

Zoals ik al zei ik voel me minder opgeblazen, maar wat ik het resultaat na een week veranderen....

15-5-2017 startgewicht: 68,5 kg. Buik is 92 cm omvang, taille 75 cm en heupen 112 cm

22-5-2017 gewicht: 68 kg. Buik is 91 cm, taille 75 cm en heupen 112 cm

Het gaat niet hard misschien, maar dat hindert niks. Ik ga mijn doel wel bereiken.

Op naar week 2Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dan ben je goed bezig, veel succes nog verder
| 21:25 |
Goe bezig! Hier sinds enkele maanden aan het lopen en al bijna 4 kg kwijt. Ik let ook wel beter op wat ik eet. Minder snoepen en meer groenten en fruitt
| 14:19 |
Goed bezig al! Ik zou er ook wat aan moeten doen maar ach, ben toch al te laat voor het gala
| 12:08 |
Dat is al een goed begin!
| 11:53 |
Rustig aan dat is het beste! En ik heb gelezen dat als je een nieuwe routine dertig dagen iedere dag doet dat het dan echt in je systeem zit om het te blijven doen. Succes!
| 09:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen