×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Tandpasta op je kin (anti pukkel middel)

Tandpasta op je kin (anti pukkel middel)


Mijn hele puberteit geen puist, geen mee eter gehad. Maar de laatste tijd hoef ik maar naar chocolade te wijzen en ze ploppen als paddestoelen uit de grond.

Ernstig op zoek naar een middel er tegen, kwam ik tandpasta tegen. Op diverse beauty forums word dit als het middel dat echt werkt aangeschreven . Het zou ze uitdrogen. Mijn nieuwsgierigheid geprikkeld, want dit wondermiddel zou werken.


Ik heb nu twee producten geprobeerd. Dag 1 of liever gezegd nacht 1. Procent fresh mint. Na een nacht ermee slapen was de tandpasta als een soort van flexibele betonlaag op mijn huid geplakt en was het even wat schrob en poetswerk voordat enige resultaat zichtbaar was....of liever gezegd niet zichtbaar was. Hoewel het vurige er wel wat af was. Niks geslonken, niks opgedroogd, enkel wat minder rood. Maar dat was het waarschijnlijk ook zonder tandpasta geweest. Zwaar teleurgesteld dat het wondermiddel niet gewerkt had zou ik 's avonds voor zwaarder geschut gaan. Oral b 3 in 1. Nog frisser ging ik nacht 2 in.

Oral b tandpasta droogt in. Barst en is de volgende nergens meer te vinden.

Experiment tandpasta als anti puistjes middel heeft gefaald. Waarom geen idee..wat ik wel weet is dat een hoge concentratie menthol, welke lange tijd op de huid blijf zitten, brandwonden kan veroorzaken ( bij mij niet gebeurd) en fluoride is ook niet van het gezondste spul. Buiten dat je er belachelijk uit ziet en ruikt naar de mondhygiëniste.

Conclusie. Geen tandpasta op pukkel. Deze gaat te boek als huismiddel FABEL!!!
Hpj Goossens
Klopt als een bus! 20 jaar geleden deed ik dat geregeld. Witte tandpasta.
25-12-2016 10:39
25-12-2016 10:39 • Reageer