Tutorial canvasdoekje met vilt

Tutorial canvasdoekje met vilt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

werkomschrijving:

canvasdoekje 20x20 cm

stof

vilt

patroonpapier, potlood, spelden, goede schaar decorating chalks en lijm (ik gebruik alleslijm van Bison)

Ik gebruik zelf als achtergrond oude kleding, maar je kunt ook restjes stof gebruiken het is maar net wat je voorhanden hebt. Ik heb dit om het canvasdoek gespannen en met een elektisch nietapparaat vast gezet. Lijmen zou ook kunnen, maar dan kun je niet zo makkelijk mooi strak spannen.

Vervolgens heb ik het patroon getekend .. er zijn ideeen genoeg op het internet. Maak het jezelf niet te moeilijk, vaak voldoet een kleurplaat al, zolang er niet te veel lijnen zijn en je tekening simpel blijft.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een lief draakje
| 01:11 |
Schattig bedacht, ik heb nog nooit met vilt gewerkt volgens mij. Ik ben ook graag creatief bezig, maar heb zoooooveel ideetjes, kom er niet echt altijd aan toe. Soms maak ik mandala's na het avondeten. Ik ga er meer tijd voor maken.
| 23:15 |
Gelijk heb je. Ruimt de geest ook op
| 23:21 |
Jip
| 08:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen