Yoors sterretjes

Yoors sterretjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

1, 2, 3, 4, 5 sterretjes. 

Bij elke eerste reactie die je plaatst,  staan die beruchte sterretjes. 

Hoe geef jij die sterren? 

Omdat je het stuk goed vind? Of omdat de auteur zijn best heeft gedaan?  Geef je een bewuste beoordeling? Of standaard overal 5 sterren?

Ik geef niet altijd 5 sterren. En als ik dit doe, dan krijg ik soms bijna een soort van verontwaardiging over me heen. 

Waarom geen 5 sterren? 

Simpel, omdat ik het geen 5 sterren waard vond.  En dat hoeft niet per definitie iets  negatief te zijn.  

Maar ik vind het wel vervelend dat ik een mindere beoordeling moet verdedigen, terwijl als ik standaard 5 zou doen er geen haan naar kraait. Terwijl het bijna altijd uit opbouwende kritische overweging genomen word. 

Maar ik ben heel benieuwd hoe de rest er in staat.

signup

bedankt voor het lezen van deze blog. Ik ben benieuwd naar je mening over dit onderwerp. Wil je me blijven volgen of zelf graag bloggen. Meld je gratis aan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (20 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is dat je wel een aantal sterren moet geven om te kunnen reageren, anders zou ik het denk ik 9 van de 10 keer vergeten. Maar ik tik eigenlijk altijd 5 sterren aan. En als ik de inhoud echt niets vind onthoud ik mij van commentaar.
| 18:53 |
Zo doen de meeste het hoor
| 23:47 |
ik geef niet altijd 5 sterren, ieder zijn mening toch
| 11:34 |
Meestal geef ik wel vijf sterren, ja. Maar soms vier, soms drie en soms zelfs één. Eigenlijk nooit twee.

Als ik vind dat een blog een discussieonderwerp belicht of gewoon kwalitatief goed in elkaar steekt (spelfoutjes / grammaticale errors niet meegerekend) en de auteur er duidelijk z'n best op heeft gedaan, dan zijn die 5 sterren dik verdiend.
Als ik een blog 'meh' vind, geef ik meestal geen reactie, dus eigenlijk 0 sterren. Soms vind ik het namelijk echt niet de moeite waard om te reageren. Van die prikbordberichten maar dan in blogvorm of gekopieerde/geplagieerde content meld ik direct. En is een blog echt heel slecht, dan 1 ster.
| 23:01 |
Ik vind persoonlijk die sterren onnuttig. Je kunt ook 5 geven omdat degene zijn best heeft gedaan, zonder dat je het er mee eens bent ;-) Dus die 5 sterren zegt eigenlijk niets... LOL Toch maar ff 5 sterren dan.
| 22:31 |
Als ik het de moeite waard vind om te reageren, geef ik ook 5 sterren, anders reageer ik niet.
| 21:16 |
Duidelijk
| 21:27 |
Ik geef altijd 5 sterren of het moeten er per ongeluk minder zijn, gebeurt wel eens. Als ik iets niet interessant vindt, dan geef ik geen reactie en dus ook geen sterren. Van mij zouden die sterren ook gewoon weg mogen!
| 21:14 |
Zover ik begreep zijn ze met een verbeterde versie bezig
| 21:27 |
Dat zou top zijn!
| 21:28 |
Bij google resultaten wordt het gemiddelde aantal sterren weergegeven.
Meestal geef ik er 5. Als iets me echt boos maakt of ik vind het nergens op slaan of voorheen als ik iets gekopieerds aantrof, gaf/geef ik 1 ster. Bij gemengde gevoelens 3.
| 19:44 |
Als het mijn aandacht niet trekt. Lees ik niet alles en reageer ik niet. Normaal 5 sterren. Heb al perongeluk 4 gegeven ook
| 18:27 |
Zoals je kunt lezen ben je niet de enige daarin hihi
| 19:21 |
Meestal geef ik 5 sterren, deels uit gewoonte, maar ook omdat ik vaak gewoon niet reageer als ik het niet goed of niet interessant vind.
| 17:01 |
ik geef 5 sterren ten eerste omdat ik het een goed stuk vind en het mij verrijkt met nieuwe informatie of een nieuwe kijk op..., ten tweede omdat ik het goed/fijn vind dat een tekst geschreven wordt en gedeeld wordt met anderen, ten derde omdat het een mooie beloning is als men met zoveel inzet iets interessants doorgeeft en ja inderdaad zal ik bij minder waardering voor iets altijd nog 1/2/3/4 sterren geven want iemand heeft toch er tijd, aandacht aan besteed en zijn/haar best hiervoor gedaan
| 15:38 |
Duidelijk
| 16:43 |
Ik geef vaak 5 sterren, maar zeker niet altijd. Soms open ik iets en denk ik echt van heb ik daar mijn tijd aan besteed???
| 15:33 |
Hihi ik ken dat
| 16:42 |
Herkenbaar.
| 19:44 |
Ik geef vaak 5 sterren, niet altijd, als ik een blog echt helemaal niets vind reageer ik of niet (dus o sterren) of wanneer ik de behoefte voel om er toch op te reageren geef ik 1 of 2 sterren. Ik denk dat ik vaak 5 sterren geef om de genomen moeite van het schrijven of het in elkaar knutselen van een post. Vind ik de post echt goed, geef ik meestal een kadootje. Die zijn er ook niet voor niets, dacht ik.
| 15:00 |
Klopt dat doe ik ook als ik ergens helemaal vrolijk van word
| 15:16 |
We gaan dit op niet al te lange termijn dit sterk verbeteren.
| 14:01 |
ik ben benieuwd
| 14:33 |
Ik geef ze ook niet altijd.. maar als ik het een goed stuk vind of idd moeite in is gestoken oid wel 5 .. als ik 4 heb gegeven is dat meestal omdat mijn muis het verkeerd aan heeft getikt :)
Als ik het echt slecht vind, of gewoon nutteloos 1,2 misschien 3..
wat ik wel jammer vind is dat ik al een aantal keer een profiel tegen ben gekomen in het verleden die gewoon overal (of het nou een leuke reactie erbij betrof of niet) standaard maar 1 of 2 sterren geeft.
Dat is dan ook weer niet helemaal zoals het zou moeten vind ik..
Geloof dat ik las ergens dat ze die sterren af gaan schaffen in de toekomst..
Misschien maar beter ;)
Vind het jammer dat je moet reageren om een ster te geven soms.. dus dan klik ik maar gewoon weg ;)
| 13:34 |
dat ben ik met je eens een reactie moet wel iets wat passen bij de aantal sterren die gegeven word. Misschien is dat ook beter, ik weet niet wat de toegevoegde waarde is. Behalve misschien dat ook google een 5 sterren artikel sneller aandacht zou trekken dan een met 2 sterren
| 13:43 |
Ja mara het lullige eraan is (heb t ooit gehad met een account die satanisme promootte) dat als je dus je uitspreekt over dat je dat walgelijk vind (geloof me dat doe ik echt niet zomaar dit ging me veel te ver) dat je dan soms mazzel kunt hebben dat er 10 andere van die kinderen je ineens overal met 1 ster en shit reactie gaan bestoken..
| 13:46 |
klopt. maar daar hebben sommige volwassenen ook last van hoor als ze kritiek krijgen
| 13:50 |
Ja dat zal best.. alleen zie ik die iets minder snel geneigd zijn om.een groep kleuters te verzamelen je naar beneden te halen :-)
| 14:04 |
dat is waar, die doen dat meestal solo
| 14:34 |
Ik heb tot nu toe ook alleen maar vijf sterren gegeven, misschien per ongeluk wel eens verkeerd getikt. Ik hecht ook niet zoveel waarde aan de sterretjes..
| 13:17 |
Tenzij je echt bagger plaatst (of fb content) krijg je van mij 5 sterren.
Wanneer ik fb-content herken kijk ik over het algemeen niet eens trouwens :-)
| 13:01 |
zo denk ik er ook over
| 13:13 |
Ik geef zelden minder dan 5, soms een verkeerd tikje op de telefoon dat er 4 van maakt.
Kom ik beroerd of gekopieerd werk tegen dan is de score laag, uiteraard.
Verder vind ik het sterretjessysteem zelf eigenlijk niet prettig.
| 12:57 |
gekopieerd werk krijgt van mij niet eens een ster hans, maar ik ben het wel met je eens, 9 van de 10 keer is het ook gewoon 5 sterren, maar ook omdat je weet dat mensen er over nagedacht hebben en er moeite in hebben gestoken
| 13:12 |
Ik geef gekopieerd werk alleen die ster als ik daar iets van kan of wil zeggen. Anders klik ik het rap weg.
| 13:18 |
Ik geef altijd vijf sterren. Omdat ik alleen de dingen lees/zie die me aanspreken. Overigens geen probleem als iemand mij met minder dan 5 beoordeelt hoor ;-)) p.s. jij krijgt er dus ook 5 van mij.
| 12:49 |
hahaha dat is lief, maar dat is ook een goed criterium om te gebruiken toch, ik lees wat me aanspreekt, niks mis mee.
| 12:52 |
Ik geef standaard 5 sterren, omdat ik het heel moeilijk vind een waarde aan een artikel te plakken. Dat is erg persoonlijk en ik vind het moeilijk om daar dan een waardering van 1 tot 5 aan te hangen!
| 12:49 |
dat snap ik heel goed, het is ook niet altijd heel duidelijk wat je gevoel erbij is
| 12:53 |
Ik geef eigen standaard 5 sterren. Waardoor ze eigenlijk geen waarden meer hebben.
| 12:49 |
Ik ben bang dat dat voor de meeste geld
| 12:53 |
Yep.
| 13:05 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen