Action glas/porselein markers review

Action glas/porselein markers review


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had ze al een paar keer zien liggen. Uiteindelijk toch maar meegenomen samen met een gebaksbordje.

Eerst heb ik het bordje goed ontvet. 

Een tekening erop geplaatst. Deze 24 uur laten drogen. Ik heb het niet afgebakken.  Omdat dit niet op de verpakking staat. Na een dag is het goed droog, doe ik de afwas test. Ik heb geen vaatwasser.  Maar het afwaswater zegt al genoeg.

Gruwelijk mislukt expiriment dus! Eigenlijk direct in het warme water begon de tekening uit te lopen en met een paar borstevegen was de tekening weg. Ik waag nog een met afbak poging. Om een complete conclusie te trekken. 

Helaas ook na afbakken, vliegt de tekening op dezelfde manier van het bordje af, bij het aanraken van  het afwas water.

Conclusie glas/porselein markers: heel geschikt voor op ramen niet voor servies. In gewoon afwas water is het in twee tellen verdwenen.

In mijn volgende blog kun je lezen of het met een edding marker beter resultaat heeft

Dank je wel voor het lezen van deze blog. Ik ben benieuwd naar je mening  over dit onderwerp. Wil je mij blijven volgen of zelf graag creatief bloggen. 

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jammer. Goedkoop is duurkoop. Zonde.
| 08:56 |
Dat is jammer...
| 12:44 |
Wat jammer zeg!
| 20:18 |
Bij de Edding stiften gebeurt dat echt niet. Wel eerst even afbakken in de oven.
| 11:38 |
Maar deze markers zijn niet voor een blijvend resultaat toch? Ik heb ook glasmarkers, en die zijn voor op de ramen, kun je er met een doekje zo afwassen.

De Edding porseleinstiften vind ik zelf heel fijn. Wel een tip vooraf: als je ze in de oven zet, doe dit dan al vanaf het opwarmen tot en met het afkoelen. Zo is er geen kans op knappen!
| 12:20 |
Er zijn er die beweren dat ze wel watervast zijn
| 09:10 |
Dat is vreemd, aangezien de stiften op waterbasis zijn...
| 12:06 |
Glas marker of porselein zit verschil in kwaliteit voor glas blijft het langer zitten met deze stiften mits lauw sopje achterkant spons Dit adviseren ze ook bij porseleinen stiften durdere exemplaren ook bij stickers.
Mijn glas met deze stiften zit er nog redelijk goed uit maar niet afgebakken omdat het er idd niet opstond.
Heb nu porseleinen stiften van ander merk wil even kijk hoe die worden wie weet giet ik die ook in een blog. Dan zijn er 3 reviews over porseleinmarkers fijn onder de creabea's toch. Zonde je tekent zo mooi wel een giga baal moment voor je
| 17:31 |
Ik heb speciale edding porselein marker geprobeerd. Afgebakken hetzelfde drama
| 18:03 |
Nee dat valt wel mee is zo weer getekend heb het inmiddels al 3 keer gedaan hahahaha
| 19:58 |
Daar was je al bang voor inderdaad...... jammer hoor.
| 17:26 |
Klopt. Ik had er van te voren al geen goed gevoel bij. Maar de action wil je nog wel eens verrassen. Ik moet zeggen dat de duurdere edding hetzelfde teleurstelling oplevert
| 10:40 |
Ik ben zelf heel positief over de Edding stiften. Je moet alleen niet met een afwasborstel over de afbeelding heen. En het water mag niet heter zijn dan 50 graden! Maar denk dat afwassen met zulk heet water ook niet fijn is .

Ik heb een of twee jaar geleden een beker voor mezelf gemaakt, die is nu herhaaldelijk in de vaatwasser geweest en de print zit er nog vrijwel intact op! Daarna heb ik eigenlijk alleen maar bekers voor anderen gemaakt, hoe het daarmee is, weet ik niet...

Heb je de borden/glazen/whatever vooraf wel goed vetvrij gemaakt met behulp van alcohol?
| 12:24 |
O, wat jammer , de tekening was juist zo leuk !
| 16:27 |
Wat mooi ga je volgen
| 16:03 |
Leuk dank je wel
| 19:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen