alle doodles op een rij

alle doodles op een rij


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onder het mom van laat het los laat het gaan. Gooi ik het over een andere boeg...

De laatste tijd is het trekken aan het aantal bezoekers en ik vind het zelf ook wat chaotisch worden met 80 doodles her en der. Mijn diy blogs worden geheel onder gedoodled, zeg maar. Dus heb ik  maar weer wat anders bedacht. Aangezien facebook weer een verbeterde pagina heeft. Heb ik een nieuwe aangemaakt.  En wel met de naam Doodle by me . Hier heb ik de tot nu toe gemaakte doodles geplaatst. Het is niet dat ik niks meer op yoors hierover plaats, maar het zal meer gebundeld zijn in de vorm van een gallerij.

Overigens heb ik voor mijn yoors diy bloggen ook een pagina gemaakt. Deze kun je hier volgen Yoo.rs by me

follow me ;-)

Vind je het leuk om mij te volgen of zelf graag creatief bloggen 

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zeker leuk! Ik ga je gelijk liken, want ik vind je doodles echt tof
| 21:12 |
Hihi dank je wel voor het compliment
| 21:26 |
ja dat is een goeie ..hoe kan het overzichtelijk blijven (en ik kan weer reageren, de blokkade bij mij is weg)
| 13:00 |
Je stipt meteen een verbeter punt voor Yoors aan:
Hoe kan je ordening maken in je blogs.
| 10:23 |
Meer dat er een soort galerie komt voor foto's zodat je bloggen prominent aanwezig blijven
| 11:07 |
Of dat je verschillende gebieden aan kan maken: bijv doodles en creatief en nog wat.
| 14:46 |
Ik vind die van frozen zo ontzettend leuk!!
| 19:08 |
Mijn dochter ook ;-)
| 21:43 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen