Creaties uit het verleden

Creaties uit het verleden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik was gisteren bij mijn ouders en daar stond ze op de kast. Iets wat gehavend, maar na 27 jaar toch nog redelijke staat. Het valt me niet af.

Haar lichaam gemaakt van stroomdraad met keukenpapier omwikkeld met schilderstape.

Haar hoofd een prop aluminium folie bedekt met fimoklei. Voor ogen een paar glazen berenkralen. Haar huidskleur van patina. Haren van poppen pruik.

Haar kleding waren reststofjes van de markt en haar bezem vond ik in een kringloop .

Ze mist wat vingers en haar rechterhand moet even vastgelijmd. Haar haarlijn is in de loop der jaren ook wat naar achteren geschoven. Misschien moet dat ook wat lijm.

Maar al met al ziet de heks die ik maakte toen ik 16 was er nog knap lelijk uit ūüėĀ¬†

Al zolang ik me kan herinneren maak ik van alles.  Tekeningen, dingen van klei, sieraden, kleding,  etc ik bracht op school het liefst de hele dag door bij techniek en handenarbeid op de mavo. Etalages bouwen op handel. Toch wel gek dat ik mijn draai niet kon vinden op het grafisch lyceum.  En had ik achteraf misschien toch beter na de kunstacademie kunnen gaan. Maar je maakt keuzes in je leven en de zaken lopen zoals ze lopen . Blíjft toch leuk om te zien de creaties uit het verleden. 

 

Heb jij ook oude kunstwerken uit het verleden staan?  Of werkstukken van school. Misschien leuk om te delen.

 Ik heb ze nog wel met een verhaal, maar ik zal ze wel even moeten opsnorren . Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zo , ik vind haar echt gaaf !
| 21:27 |
Gaaf ding  geworden en gebleven...we leven in een fijne tijd met digitale fotografie... 
leg eht vast en t blijft voor eeuwig 
Ooi is al mijn kunst gestolen, maar de herinnering  blijft gelukkgi en nu maken we nieuwe herinneringen  
Heerlijk doorgaan zo..t maakt t leven  blijvend mooi en je hoeft je nooit te vervelene
| 11:19 |
Met trots kijk ik elke dag naar deze creatie, met trots kijk ik altijd tot op de dag van heden naar jouw ontwerpen en nieuwe creaties en¬†zal dat altijd blijven doen zolang mijn oogjes open blijven staan. Met trots kan ik jouw vertellen dat ik denk ik heel veel van jouw creaties die ik al van jongs -af-aan van jouw heb gekregen en ook die voor jouw vader nog altijd in een doos heb en een paar in diverse ruimte in mijn huis te vinden zijn bijv. aan de muur. En heel leuk is om daar toch met trots naar te kijken en de herinnering van die tijd deels op te halen. Mijn advies is aan elke moeder, mem, oma, beppe, overoma etc. bewaar het toch als dat mogelijk is want terugkijken op is altijd fijn en mooi en geef je een heel fijn moment. Trots ben ik op mijn kinderen, schoonkinderen¬†en kleinkinderen en op hun creatieve vermogen in welke vorm dan ook en dat zij met mij hebben gedeeld en daar ben ik dankbaar voor. Jij krijgt van mij een 10 met een griffel want ik vind jouw creaties heel bijzonder ze vertellen vaak ook een verhaal. Mamsūüėć
| 08:29 |
Gemaakt toen je 16 was? Wauw!
Ik vind 'm echt heel goed gelukt! Duidelijk een heks :)
| 16:34 |
Knap gemaakt voor een 16-jarige! Leuk!
| 16:32 |
Mooi van lelijkheid.
Ik heb nog wat borduurwerk. Ingewikkelde telpatronen. Nog wat sieraden liggen ergens verstopt. Oh en twee quilts op de bedden. Verder niets meer. 
| 09:31 |
Ze is gewoon nog steeds prachtig! Ik vind het echt gaaf om dit te zien. Ik heb geen creaties meer van vroeger, ik maakte clowns met klei, nou ja, het hoofd, handen en voetjes waren van klei. De rest was van stof. Waarom ik er geen meer heb? Waarschijnlijk opgeruimd omdat ze stoffig en vies werden.......... 
| 08:11 |
Dat is jammer, maar dit is ook nog een van de weinige die ik heb hoor. Het meeste is in verhuizingen verdwenen
| 07:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
√ó

Yoors


exit_to_app Inloggen