De 5 (W) vragen van Elisabethskitchen

De 5 (W) vragen van Elisabethskitchen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Simpel & Smaakvol

Zijn de eerste woorden op haar hoofdpagina. Ik vind dat ze zich daar goed van bewust is. En vind ik  deze slogan heel goed gekozen. De eenvoud ligt misschien in sommige van haar recepten en heeft het smaakvolle een dubbele betekenis. Haar pagina straalt naast professionaliteit, klasse, met name de liefde voor haar passie uit. Heerlijke recepten en gerechten ideeën. Weetjes en tips. Als je Elisabeth volgt,  geloof ik oprecht dat je nooit meer een kookboek nodig hebt. 


Dat is dus de tip van mij...volg Elisabeth en verrijk je smaakpapillen naar andere hoogte.  

Voor het geval je haar nog niet tegen bent gekomen. Kun je haar hier vinden:

https://yoo.rs/elisabethskitchen/

   

Maar dit kwam ik vandaag niet vertellen.  Ik heb een stapje in haar wereld gewaagd en heeft zij een blog over mijn smaak geschreven. 5 vragen, kort en krachtig. Kan al heel  veel over een mens zeggen. Ik vind het een heel leuk idee. En zal er een gevolg aan geven op creatieve vlak. Dank je wel Elisabeth voor de lieve woorden in je blog en de inspiratie voor een vervolg.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja heb ik ook aan deelgenomen :)
| 22:51 |
Super leuk
| 09:12 |
Volg ik al
| 20:34 |
Top ;-)
| 23:14 |
ik vind ze altijd super die 5 (w)eetvragen :)
| 17:55 |
Ik ook
| 23:14 |
Wat een liefdevolle woorden
| 14:21 |
Oh wauw, wat een lieve woorden van je. Dank je wel en jij bedankt voor het meedoen.
| 12:51 |
Oprecht en gemeend
| 14:01 |
Dat weet ik! X
| 14:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen