Diy vlaggenlijn met naam

Diy vlaggenlijn met naam


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Benodigdheden:

 • Stof (ik gebruik een combinatie van gebruikte spijkerbroeken en restjes stof)
 • vilt
 • kralen
 • linten
 • lijmspray
 • glitter poeder
 • papier
 • schaar
 • draad
 • touw


Kinderen vinden niks mooier dan hun verjaardag. Buiten taart en ballonnen, zijn vlaggen en slingers heel belangrijk. Om het extra bijzonder te maken kun je voor je kinderen of kleinkinderen een namen vlaggenslinger of lijn maken. En deze geheel aan het kindje aanpassen. Voor een jongen stoere vormen, voor een meisje misschien veel roze ed. Je kunt alle kanten uit. Ter inspiratie laat ik u zien hoe ik de vlaggenlijn van onze jongste dochter, die dit jaar 6 jaar wordt heb gemaakt. 

Ik heb voor de vlaggenlijn van onze jongste gekozen voor verschillende vormen. Haar naam heb ik op de grootste vorm gedaan zodat ik met de letters alle kanten uit kon.

Het patroon voor de grootste vlag

Nu haar naam compleet is heb ik nog wat andere soorten vlaggen toegevoegd. Je kunt het geheel af maken met linten en andere versieringen. Ik heb er voor gekozen het dit jaar kaal te houden. Zo kan ik volgend jaar weer wat nieuws toevoegen. Zo blijft het elk jaar weer een verrassing.


Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Voor meer diy tutorials en/of inspiratie neem eens een kijkje op https://yoo.rs/useroverview/24583/a%20second%20life. Als je op volgen zet, zie je als eerste de nieuwste creaties.  Ben je nog geen lid? Meld je dan aan en maak zo onze yoors familie weer wat groter.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ontzettend leuk vlaggelijntje, zo maakte ik er eentje met clowntjes voor Happy Hippo ooit, ik stuurde die met de post richting Nederland, was voor een goed doel, en ja natuurlijk voor de dochter is er vroeger ook wel eens eentje van onder m'n naaimachien gevlogen. Altijd leuk, zelfs als verjaardaskadootje :D
| 06:48 |
Dank je wel het is zeker een leuke verjaardags kado
| 08:07 |
Ik herinner me er eentje te hebben gemaakt voor een verjaardagsfeestje, Amelie, ja zo heette het kind :D helaas geen foto meer van om te delen, ben een gans deel foto's kwijt door het digitale tijdperk en een computercrash, maar door je blogje kan ik ook even nostalgisch terugkijken, naar een tijd waarin ik ontzettend veel genaaid heb, leuk zo op deze zondagmorgen! :)
| 08:11 |
Hihi dat is ook een leuke manier om iemand zijn dag goed te maken ;-)
| 08:55 |
Hartstikke leuk! Ik heb ook nog restjes stof en wil van alles van spijkerstof gaan maken (Pinterest staat vol met ideetjes).
| 16:41 |
een beetje van jezelf en een beetje van pinterest. Pinterest is een geweldige bron van inspiratie
| 17:59 |
Zeker weten :) Yoors ook...
| 18:02 |
ik maakte niet zo lang geleden een lappendeken van stukjes jeansbroeken, het werd een salontapijt, of toch zo wordt het nu versleten, aan de voeten, niet meer aan de benen.. benieuwd wat het bij worden zal... :)
| 06:47 |
Ik laat het weten (mits ik het leuk genoeg vind om te tonen whahaa)
| 11:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen