Diy zorgenvriendje sweetheart

Diy zorgenvriendje sweetheart


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo laat hij zich van een betere kant zien ;-) 

Ook sweetheart is voorzien van gerecycled kleding en bevat stof van een spijkerbroek (niet zichtbaar maar dat is de basis van het lijfje voor de stevigheid), armen, benen en lijfje is van badstof van een badjas, de binnenkant van de mond is stof van een t-shirt. De rits is wel nieuwe en de stof  van ogen, tanden en hart is vilt. 

Alle zorgenvriendjes die ik maak zijn uniek en gezien de hoeveelheid stof die voorradig is vaak eenmalig (maar zou hou ik het voor mezelf ook leuk). Ik werk niet met patronen, ik zet een idee op papier en werk dit in de stof uit. 


Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Voor meer diy tutorials en/of inspiratie neem eens een kijkje op https://yoo.rs/useroverview/24583/a%20second%20life. Als je op volgen zet, zie je als eerste de nieuwste creaties.  Ben je nog geen lid? Meld je dan aan en maak zo onze yoors familie weer wat groter.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke inspiratie voor ouders met kinderen die zo hun eigen zorgen kunnen hebben. Ik deel hem op mijn facebookpagina! www.facebook.com/kidscrea/
| 13:54 |
Wat lwuk. Waar he. Je patroon vandaan?
| 22:42 |
Die ontwerp ik zelf
| 22:47 |
Ben bang dat mij dat nog niet lukt.ben heel erg beginnend
| 22:48 |
Natuurlijk wel. Ik ben ook geen coupeuse. Kom wel uit een kleermakersfamilie, het zit in het bloed, maar ik heb het mezelf geleerd. Bij dit soort poppen, gaat het juist om de eenvoud wat ze mooi maakt. Dus ga ervoor ;-)
| 07:22 |
Dat is tof!
| 14:42 |
Super leuk deze! Ik haak ze en probeer ik ook uniek te houden. Niets zo saai als meerdere keren hetzelfde maken.
| 13:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen