Restyle bloempotten

Restyle bloempotten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

We kennen het allemaal wel. Al zullen sommige het wat sterker hebben dan andere.


Het meegaan met de modetrends van ons interieur of het wijzigen van onze smaak.

Ik heb vriendinnen die dit jaar een interieur hebben met paarze tinten volgend jaar grijs. En dat is een beste investering als je daarmee constant alles mee moet veranderen

Na lange periode (wegens katten) wat minder planten in huis te hebben gehad. Haal ik steeds vaker mijn oude bloempotten uit de kast. Maar het werd wel een beetje een bij elkaar gerapt vloekend zooitje. Maar om nu nieuwe aan te schaffen! Er was afgezien van de kleurencombinatie niks mis met deze  bloempotten.

Ik had toevallig een fles structure paint, home deco van de Action staan. Ik had er een onooglijke bloempot mee ingesmeerd en deze veelvuldig blootgesteld aan water binnen in.  Ik wilde uiteraard niet dat de verf oplostte of er afknapte door het water geven aan de plantjes. De verf doorstond de proef. Ik heb inmiddels bijna al mijn binnen potten behandeld met de verf en aangevuld met de antraciet hobby paint.

Allerlei soorten potten. Geglazuurd of kale keramieken. Het werkt op allemaal.

Ik geef ze soms iets extra's,  door er een sisaltouw of lint,  veren of bedels toe te voegen. Zo is elke pot toch uniek en maak deel uit van een geheel. Voordeel is dat ze indien ik zou willen volgende keer weer een nieuw uiterlijk zouden kunnen krijgen.

Nou had ik een te kort aan potten. Hoe is het mogelijk? Naja eigenlijk waren sommige planten hun huisjes uit gegroeid. Maar ik wilde er niet te veel geld aan uitgeven. Nu heb ik ook daar wel een tip voor als je je hierin herkent. 

Ga naar de kringloop. Deze bovenstaande potten hebben mij  bij elkaar €1,- gekost.

Met een avondje 2 laagjes verf en wat touw en het heeft een compleet nieuw uiterlijk. 

De action heeft meerdere kleuren in hun assortiment.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuke en inspirerende ideeën
| 15:15 |
Leuk gedaan, moet ik ook maar eens mee aan de slag.
| 12:25 |
Ziet er hartstikke leuk uit. Zo blaas je er weer een nieuw leven in
| 21:49 |
Dank je wel en het houd je bezig ;-)
| 06:23 |
Heb je leuk gedaan!
| 19:28 |
Dank je wel
| 19:52 |
Hele mooie voorbeelden!
| 15:56 |
Dank je wel
| 16:34 |
Heel leuk en creatief
| 15:04 |
Dank je wel
| 15:29 |
Dat doe je erg leuk ;)
| 14:56 |
Het leven kan zo simpel zijn ;-)
| 15:28 |
Simpel en mooi ;)
| 16:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen