Home Deco verf

Home Deco verf


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben net zoals veel vrouwen en ook mannen gek op de Action. Voor veel goede hobby producten voor een redelijke prijs is een stap door de schuifdeuren  zeker wel waard.   Soms vind ik wel dat het het net niet is,  zeg maar. Bijvoorbeeld vind ik de kwaliteit van de markers waar iedereen laaiend over is, heel slecht. Maar ik ben door school verpest (grafisch lyceum). Maar uiteraard is het voor een startende of uitproberende hobbyist zeker een uitkomst. Je kunt van hieruit opbouwen en uitbreiden, of afhaken zonder dat het veel te veel geld heeft gekost. Maar ik schrijf dit blog niet ter promotie van de Action. Ze hebben dat ook echt  niet nodig, die redden hun zelf daar wel mee.

Vandaag wil ik het hebben over decoratieve hobby verf van het merk Home Deco. Wat dus oa bij de Action verkocht wordt.  

Home Deco decoratieve hobby verf is een verf op waterbasis welke volgens de site aan  allerhande voorwerpen een authentieke matte uitstraling geeft. Je heb een 9 tal kleuren. Welke je op een aantal technieken kunt toepassen. 

Naast Home Deco decoratieve hobby verf bevat het assortiment ook nog de structuur paint, textiel mix, vernis en modelling clay.


Ik heb op een gegeven moment, na alle verhalen toch maar eens de Decoratieve hobby verf en de structuur verf in huis gehaald. Nou zijn er mensen die complete meubels hiermee verwerken, maar voor mij ging het om kleinere decoratieve werkjes.

Ik had een tweetal dure design vazen, maar ik raakte ze aan de straatstenen niet kwijt. Weggeven ging me te ver, maar ze paste niet meer in het interieur anno nu. Het waren keramieken vazen met een metallic uiterlijk. Eerst heb ik ze geverfd met de structuurverf. Deze laat een lichtkleurige cement look achter. Het dekte vrijwel meteen en was goed hard opgedroogd.. Er spatten bij gebruik niet zoals ik verwachtte stukjes af. Het ziet eruit als een geheel alsof het nooit anders geweest was. Ik heb de vazen van twee lagen structuur voorzien, maar dat is opzich niet perse nodig. Daarna heb ik de vazen nog van twee lagen graphite deco paint voorzien omdat ik het donker toch mooier vond. De vazen staan nu al enige tijd in de kamer, worden regelmatig verplaatst en zijn nog steeds mooi zonder barstjes of stukjes verf die er van af zijn gespat.

Ik heb het ook gebruikt voor bloempotten, zowel geglazuurde als ongegelazuurde. En ook tegen water is het redelijk goed bestand. Geen verf dat ervan afkomt of oplost.

Al met al ben ik dik tevreden over het resultaat wat ik nu na ruim een half jaar zie. Het is een goedkope verf voor een hele mooie kwaliteit. Nogmaals ik zou persoonlijk geen grote projecten ermee doe. Te meer omdat ik denk dat de prijs dan wel oploopt en er mooiere betere alternatieve zijn. Maar goed ik heb geen ervaring dus kan daar dan ook niet over mee praten.

Restyle bloempotten

In deze blog lees je meer over het gebruik van decoverf en bloempotten


Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Voor meer diy tutorials en/of inspiratie neem eens een kijkje op https://yoo.rs/useroverview/24583/a%20second%20life. Als je op volgen zet, zie je als eerste de nieuwste creaties.  Ben je nog geen lid? Meld je dan aan en maak zo onze yoors familie weer wat groter.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk! Ik kom gelijk op ideeën ^_^
| 07:38 |
Ik heb de home deco wel eens gebruikt en heb thuis nog wel een paar flesjes staan maar ik gebruik toch liever echte krijtverf ook voor kleine dingen
| 10:24 |
Heel leuk om weten. heel leuke resultaten precies
| 22:39 |
Ja, ik vind het geniaal spul, heb er een vaas en een dienbladje mee geverfd. :)
| 19:36 |
Leuk om te weten!
| 17:11 |
Fijn he die verf...
| 16:31 |
Zeker weten
| 16:47 |
Hele fijne verf gebruk het zelf ook heel vaak om even wat op te knappen.
| 22:10 |
Herkenbaar,ben namelyk ook een creatieve by.haha
| 16:36 |
Dus ook vaste klant hihihi
| 21:27 |
Ik heb het ook weleens gebruikt..best goed .Ik vind het jammer dat ze de zacht roze niet meer hebben.die van nu is een stuk donkerder
| 14:52 |
Klopt ik vind die van nu ook niet zo mooi
| 16:15 |
Nee he? Ik vind de ijsblauwe nog wel mooi maar de mooie groen is er ook niet meer
| 22:06 |
Die heb ik nooit gebruikt
| 11:52 |
Wat een mooie uitleg en wat zijn die vazen mooi geworden. Ik krijg meteen inspiratie hahaha Wordt een bezoekje Action ergens deze week denk ik ;)
| 14:13 |
Action weer blij met ons
| 14:47 |
Dat denk ik ook wel hahaha
| 14:49 |
Ik heb het ook ooit op de muur gedaan
| 13:42 |
En was dat een succes?
| 13:43 |
Jazeker
| 13:48 |
Ik heb er zelf een stukje keukenmuur mee gedaan. Heb nog niet durven uittesten of ik er op kan boenen hoor. Hahaha
| 11:31 |
de bloempotten kunnen er in ieder geval over
| 11:35 |
ohh wat een mooi resultaat
ik heb die verf ook maar het was ook voor iets kleins
| 11:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen