Markers en papier

Markers en papier


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met deze blog wil ik laten zien wat verschillende papieren voor effect kunnen hebben op je marker tekening.

De tekening links is gemaakt met Twin markers van de action op 80 grams (printer papier)

De tekening rechts is gemaakt met Twin markers van de action op 240 grams stockcard. 

De eerste tekening is veel egaler van kleur, maar drukt door 2 lagen papier heen, loopt redelijk door. Terwijl de 240 grams nog wel iets doordrukt, maar geen afdruk achterlaat op een onderliggend vel. Is de kleur niet egaal, heeft meer wat weg van het effect (niet goed zichtbaar op foto) van een waterverftekening. Loopt minder door. Ik vind het effect van beide opzich wel mooi. Maar ik ben niet zo weg van het doordrukken. Zeker als je het als kaartje zou willen gebruiken, is dat niet ideaal.

Ik had verwacht dat 120 grams (wat wij het grafisch lyceum voor markers gebruikte voldoende zou zijn) maar met deze bevinding, moet ik dat in twijfel trekken. Ik ga dus nog verder op onderzoek uit, welk papier het meest geschikt is voor Twin markers. Ik kom er later op terug..Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Voor meer diy tutorials en/of inspiratie neem eens een kijkje op https://yoo.rs/useroverview/24583/a%20second%20life. Als je op volgen zet, zie je als eerste de nieuwste creaties.  Ben je nog geen lid? Meld je dan aan en maak zo onze yoors familie weer wat groter.

Lees meerBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind dat het in de doordrukkende variant wat meer 'blendt', maar ik vind het op 240 grams mooier!

Ik ga eens bij de hobbywinkel kijken voor het zwaardere papier, want het is echt leuk ook om als kaartje cadeau te doen enzo!
| 16:02 |
Jij kan wel mooi tekenen!
Ik heb deze ook maar gebruik die vooral om gewoon in iets in te kleuren maar miss moet ik het "schaduweffect" ook eens uitproberen
| 15:47 |
Rechts heeft inderdaad een wat meer aquarelfeel over zich.
Leuk!
| 10:37 |
Mooie post. Mooi gedaan. Leuk onderwerp. Gedeeld.
| 10:27 |
Dank je wel en word vervolgd
| 10:37 |
Fijn dat je dat uitzoekt.kunnen wij ook ons voordeel mee doen!
| 10:25 |
Het is ook leuk om te doen.
| 10:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen