Pasen: van krantenknipsels

Pasen: van krantenknipsels


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik had ze al vaker voorbij zien komen op Pinterest. De krantenknipsels kunstwerken.  Maar nooit over gegaan tot proberen. Mirelle-Creametkids kwam met haar blog en toen was ik om. Dit weekend hebben Teatske en ik onze eerste poging gewaagd. 

Geen Ecoline voor ons de eerste was met plakaatverf. Met een beetje water ook doorzichtig op de plekken dat het nodig was. Maar het heeft wel de neiging om te krullen.  Maar een nachtje in een dik boek deed wonderen.  

De tweede is gemaakt met tales watercolors. Ik heb eerst een collage van knipsels geplakt op engels karton. Daar een tekening op gemaakt. De lijnen gezet met waterdichte stift. En toen met de waterverf aan de slag gegaan. Ik heb het heel waterig gehouden zodat de kranten er nog duidelijk door kwamen. Hij komt in een lijstje.

Misschien komen er nog meer. Ik zag in de kippen ook meteen inspiratie voor de dikke dames.. Misschien word vervolgd. 

signup

Bedankt voor het lezen van deze blog.  Ik ben benieuwd naar je mening over dit onderwerp.  Wil je mij blijven volgen of zelf graag creatief bloggen.  Meld je gratis aan Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk weer lieverd, jij krijgt ook alles klaar he ;-)
| 10:15 |
nee hoor, geef mij een haaknaald. Dan hoor je wel een heel abc maar ziet geen werkje te voorschijn komen hahahahaha
| 12:03 |
dat heb IK nou ook ...fijn ook wat gemeen te hebben
| 19:30 |
Hahaha
| 06:17 |
Heel leuk gelukt, misschien een idee om zoiets te lamineren (of met boeklon als je niet zo'n apparaat hebt), dan als placemat bruikbaar :D
| 09:32 |
Ik heb wel een lamineermachine dat is wel een idee ja
| 12:46 |
Ook handig bij tekeningen van je kroost ;)
| 12:50 |
(Als moederdag geschenk of zo)
| 12:50 |
Kan ook wie weet inspireren we een paar juffen ;-)
| 07:17 |
;)
| 10:42 |
Wat grappig gedaan!
| 08:52 |
Ontzettend goed gelukt.
Heel inspirerend.
| 22:54 |
Dank je wel
| 23:06 |
De waterverf beviel me beter dan de plakaatverf daar ging het van omkrullen. Maar het is inderdaad al leuk om een te doen
| 22:56 |
He wat ontzettend leuk gemaakt !! Ik ben blij verrast.. de mooie tekeningen op een krant..en leuk dat je je eigen draai er zo aan hebt gegevn.. ik houd er zo van..krantenkunst! Ga hem natuurlijk delen!
| 22:21 |
Ik wil nog een techniek proberen enkel omlijnd met witte verf . Maar dat wil nog niet helemaal zoals ik het in mijn hoofd heb
| 22:33 |
Zal nog een tijdje uitvogelen zijn maar al doende ontdek je wat voor jou leuk is en werkt.. beetje experimenteren zeg maar. ;)
| 22:34 |
Mooi gemaakt, mm er plezier je blog gelezen
| 21:54 |
Dank je wel
| 22:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen