Review Edding porselein brushpen

Review Edding porselein brushpen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is even gepuzzel geweest, maar het is me gelukt. En daarmee kan ik nu een positieve review geven voor de Edding porselein brushpen. Lees hieronder mijn eerder problemen met de Action markers

Heel terecht wees Vinception me erop dat de action markers waterbased waren, dus wat ik ook zou proberen...de inkt zou oplossen in water.

Mijn eerste poging met de edding porselein brushpen mislukte.  Mijn tweede poging bevalt beter.

Een ander bordje. Schoongemaakt met spiritus, vorige keer had ik alcohol gebruikt. Een tekening erop gemaakt. 15 min laten drogen en vervolgens 25 min afgebakken op 160 graden. 

Het heeft de afwastest doorstaan. De hete theezakjestest en nog steeds ziet de tekening er net zoals onderstaande foto uit.

Er staat wel een tekst op de pen. Deze niet te gebruiken op oppervlakte waarmee voedsel in aanraking komt. Dus of het wijs is om je gehele servies ermee te doen? Maar voor nu ben ik in ieder geval zeer tevreden.

Een pen los kost €3,45. Wel iets duurder dan budget maar ik ben wel altijd heel tevreden over de kwaliteit van Edding

Bedankt voor het lezen van deze blog.  Ik ben benieuwd naar je mening over dit onderwerp.  Wil je mij blijven volgen of zelf graag creatief bloggen 

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk gedaan !
| 09:38 |
Dank je wel...en het plaatje zit er nog steeds op
| 09:41 |
ook top gedaan!
| 00:51 |
Dank je wel
| 02:05 |
Wat grappig, dit ken ik nog niet
| 00:04 |
interessant te weten
| 21:13 |
Ik vind het zo'n leuk idee . toch maar eens kijken
| 16:52 |
Ik weet niet waar jij je stiften haalt, maar hier www.hobbyshop-online.nl/tekenen/edding-porseleinstiften/ zijn ze 1,95 per stift! En ze hebben vier soorten sets (ik wacht nog steeds tot de fantasy-set voorradig is :c )

Wat ik altijd doe, is de mokken/whatever er bij het opwarmen er al in zetten. En dan als de oven voorverwarmd is de 25 minuten timen. En met het afkoelen er ook nog in laten staan. Dit zorgt ervoor dat er een nihile kans tot barsten is, en de afbeelding zit er goed op.
Werkt spiritus goed? Ik gebruik de 96% alcohol van het Kruidvat (werkt beter dan de 70%) alleen die is al heel lang niet meer voorradig en ik ben er bijna doorheen...
| 11:34 |
In de winkel in ben niet zo van online. Ik moet dingen in mijn handen hebben gehad hahaha.
Ja spiritus werkt goed. Ontvet en vervliegt ook wel zoals alcohol ik had inderdaad de 70 % en die werkte niet goed.
| 12:14 |
Snap ik, ik heb mijn eerste sets ook in de winkel gekocht, twee voor 11,95 en eentje was in de aanbieding voor 6,99 dus dat scheelde. Maar ik ga er meer nodig hebben, en ik weet hoe ze werken dus in het vervolg ga ik ze online bestellen ;)

Die 70% alcohol is gewoon flut
| 13:52 |
Dank voor de tip!
| 10:43 |
Deze zijn heel fijn
| 07:40 |
Super dat je nu toch een pen gevonden hebt die dus blijft zitten na het afwassen. Waarom je er dan geen eten op mag doen is mij een vraag, maar zal niet voor niks zijn dat ze die waarschuwing geven. Wellicht leuk om mokken te versieren dan?
| 07:19 |
Ik weet het ook niet ik heb wel gegoogeld maar kans niks vinden. Misschien toch dat het op de duur oplost ofzo
| 09:19 |
Dat komt doordat als je er bijvoorbeeld een broodje op smeert en dat broodje met een mes doorsnijdt, dat je door het krassen met het mes op de onderlaag de tekening beschadigt, wat ook wel eens bij soepkommen en andere borden gebeurd. En dan kun je die inkt 'opeten' en dat is niet heel erg gezond lijkt me, dus volgens mij staat het daarom erop.
| 11:28 |
Zo bedoel ik het ook
| 12:29 |
Ja, dat is inderdaad een logische verklaring!
| 14:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen