Toch een minpuntje ontdekt op de action twin markers

Toch een minpuntje ontdekt op de action twin markers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik in mijn vorige review aangaf, valt er met de twin action markers  (€3,95 per doos) best te werken. Maar naast het doordrukken en niet goed blenden, heb ik nu toch nog een minpuntje.

Bij het inkleuren van grote vlakken...krijg je het kinderstiften effect ofwel donkere en lichtere vlakken. Dit komt  door het bij elkaar overlappen van strepen. Je houd het altijd wel iets, maar het kaartje wat ik hier gemaakt heb is ongeveer 10 bij 15 cm. Niet echt een groot oppervlakte dus. 

Toch is het al heel vlekkerig. Het maakt niet uit of je het op 240 gr of 80 gr papier doet, beide blijft vlekkerig. 

Het is niet dat ik dit vaak van plan ben, want dan zou ik zelf overgaan op waterverf.  Maar ik wou dit toch even aankaarten. 

Dus Twin markers zijn goed voor kleine tekeningen of tekeningen met kleine oppervlakte kleur zoals bv mandala's (dat kan een a4 vol zijn en toch egaal eruit zien door de kleinere oppervlaktes). Maar voor grotere oppervlaktes valt de kwaliteit mij iets tegen. 


Action Twin markers

mijn eerste bevindingen..


Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Voor meer diy tutorials en/of inspiratie neem eens een kijkje op https://yoo.rs/useroverview/24583/a%20second%20life. Als je op volgen zet, zie je als eerste de nieuwste creaties.  Ben je nog geen lid? Meld je dan aan en maak zo onze yoors familie weer wat groter.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
krijg je van 1 euro producten eenmaal maar voor de prijs zijn ze top
| 22:55 |
Dat is wel jammer
| 21:15 |
Wat ik vind tegenvallen is dat ze best dik zijn waardoor je snel buiten de lijntjes gaat. Je moet echt inschatten waar je de punt neerzet om binnen je vlak te blijven.
| 12:13 |
Dan druk je misschien te hard want je kunt hele dunne lijntjes maken horen niet zo fijn als een fineliner natuurlijk maar dat kan met geen enkele stift of marker
| 12:37 |
En ik ga ook wel eens buiten de grenzen. Maar ik stoor me er niet aan. Dat maakt het minder steriel en computer achtig. Tekeningen hoeven geen drukwerk te zijn
| 12:38 |
Okay, leuk dat je dat hebt vertelt! Dan weet ik dat gelijk!
| 10:51 |
Hey, welk papier gebruik je hiervoor ? Want als je speciaal marker papier hebt heb je normaal die problemen niet, ik heb marker papier, en ze blenden heel goed, drukken niet door enmengen heel mooi, ik heb net een post gemaakt van de twin markers met op het einde van het artikel 2 foto's je mag altijd eens gaan kijken. :)
| 10:14 |
Je hoeft niet perse speciaal papier hoor, blenden doen ze ook wel op dikker varianten papier, de ene kleur doet het beter dan de ander. Ik heb er zelf ook al een twee of drietal blogs aan gewijd ook een aan markers en papier waarbij je het verschil tussen papiersoorten ziet. Zodra ik weer een nieuw soort papier heb komt die er ook weer bij. Voor de volledigheid. Onder lees meer kun je de arikelen vinden en ik zal de jouwe even lezen ;-)
| 12:01 |
Ik zal zo meteen eens kijken
| 12:15 |
Goeie tip! Graag gelezen!!
| 16:49 |
Probleem alleen is dat de action ze er hier weer uit het assortiment gehaald heeft. Potverd. ..
| 16:55 |
....omme... dat schiet niet op dan!!
| 16:59 |
Snertwinkel
| 20:59 |
Nee, soep verkopen ze daar niet...
| 21:10 |
Ik heb deze markers ook, nog niet zoveel mee gedaan omdat ik te weinig tijd had (en eigenlijk moet ik nu ook leren maar oops Yoors is een beetje verslavend) maar mijn zusje is er wel heel enthousiast mee bezig en zij heeft vrijwel geen last van lekken?

Afijn, ik ga nu je blog met de review van de markers in het algemeen lezen! Ben benieuwd wat ik volgens jou van de stiften kan verwachten :)
| 15:56 |
Jammer, wel erg leuk gedaan die kikken :)!
Misschien toch wat duurdere stiften ipv. de action stiften :)?!
| 07:57 |
daar gaan mijn oudste en ik nu voor sparen
| 08:40 |
Hopelijk vind je snel iets wat goed werkt en niet zo vlekt :)! ben erg benieuwd ! :)
| 13:02 |
Even blijft het mooi..is met de bic stiften ook zo
| 15:45 |
Zo had ik daar fineliners gekocht. Een doosje met verschillende kleuren die je er handig in klikt. Bij het eerste gebruik is de roze al zo goed als leeg.
| 16:36 |
Dat klinkt opzich wel als action. Nou moet ik zeggen dat me dat met deze stiften dan weer meevallen.
| 16:58 |
Ja, goedkoop kan duurkoop zijn ;)
| 17:07 |
Thanks voor je update!Had het zelf nog niet gemerkt, maar ik kleur ook voornamelijk mandala's
| 14:29 |
Daar zijn ze zeer geschikt voor.
| 16:59 |
Heel handig deze tip. Dankjewel.
| 12:58 |
Fijn om te weten nu moet ik zeggen dat ik het bij je kikker wel heel gaaf vind zo die wat donkerdere vlekken er in
| 12:07 |
Dank je wel voor de aanvulling, toch handig om te weten
| 11:12 |
Ik heb ze ook, heb ze nog niet voor grote oppervlakte gebruikt vooral om het doordrukken, dat wil ik niet in mijn boekje ;-)
| 11:02 |
Dit is het resultaat dan weet je dat alvast. ;-)
| 11:02 |
Dan toch maar iets duurder kopen. Goedkoop is duurkoop. Zijn ze niet giftig voor kinderen vraag ik me af?
| 10:55 |
Ze zijn voor volwassenen bedoeld. Zijn op alcohol basis dus ik zou ze niet aanraden voor kleine kinderen
| 10:57 |
Oh oké. Je ziet, ik heb er geen verstand van.
| 10:57 |
Ja we hebben hier al een spaarplan opgesteld we gaan voor de duurdere variant. Dan heb je ook een iets grotere keuze qua kleuren.
| 10:58 |
Groot gelijk.
| 10:59 |
Wat jammer van die vlekken
| 10:50 |
Dat vond ik ook, het ging zo goed.
| 10:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen