Zelfgemaakt (home made art)

Zelfgemaakt (home made art)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

April 2016 starte ik de facebook pagina Zelfgemaakt (home made art). Ik was daarvoor namelijk uit een ander grote creatieve groep gegooid, omdat ik volgens hun reclame aan het maken was (ik had ipv mijn naam a second life als beeldmerk in mijn foto staan). Ik vond dat er zoveel belachelijke, bijna dictator achtige regels gehanteerd werden op de meeste creatieve pagina's en ik was het zo zat om elke keer in de reglementen te moeten kijken, of ik deze niet per ongeluk overschreed. Dat ik besloot dat dit ook anders kon. Uiteraard ben je nummer zoveel in de rij, maar langzaam groeit de pagina steeds groter.  Allerhande hobby's komen voorbij, naaien, haken, tekenen, schilderen, bakken, noem het maar op. Er word gedeeld en verkocht, promoten van eigen groepen of pagina's is geen probleem. Zolang het maar hobby gerelateerd is.  Dat is dus ook een van de weinige regels die er zijn. Het is hobby gerelateerd wat je plaatst en je bent respectvol naar de anderen

Regelmatig promoot ik yoors op de pagina en ik heb al een aantal leden hier ook voorbij zien komen. Dus dacht ik laat ik het nu ook eens andersom doen.

Heb jij ook zo'n leuke hobby? Ben jij heel creatief? Of vind jij het leuk om iemand iets speciaals te geven? Zoek je inspiratie? Kom je uit Nederland of België? 

Dan is Zelfgemaakt (home made art) de groep voor jou! Alle dagen nieuwe items, alle dagen vrije verkoop en promotie. Regelmatig leuke tutorials en tips. De plek waar creativiteit niet gebonden word aan vermoeiende regels. Klinkt interessant met je dan aan op

https://www.facebook.com/groups/1548354322125460/ 


hieronder een aantal van de groepsfoto's. Met creaties van de ledenBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik dank je hartelijk dat ik mijn pagina mocht delen op jouw pagina. Als ik eens wat terug kan doen dan doe ik dat graag voor je!
| 18:29 |
Graag gedaan en mag altijd. Nee hoor hoeft niet daar is de groep voor bedoeld
| 07:35 |
Dank je wel,top!
| 15:52 |
wat creatief zeg leuk :)
| 22:05 |
Ik maak deurmatjes, tasjes voor kindjes, strikjes en dergelijke voor baby kleding, deken, gordijnen enzovoort. Heb ook af en toe mensen die bij me bestellen. Zal wel wat foto's plaatsen binnenkort om jullie mening te horen hoe het is geworden. Heb laatst nog een roze luier onderbroek gemaakt voor me dochter. Ook haar gordijnen heb ik versierd met kleine vlinder en harten kussentjes. Haar dekbed heb ik met strikjes versierd. Haar lamp was vroeger ons salon tafel. :)
| 01:13 |
Ik ben heel benieuwd. Zeker naar haar lamp
| 07:46 |
Jeetje wat een gedoe ook tegenwoordig. Je ziet het steeds meer.
| 10:01 |
ja belachelijk. Gisteren op een fotopagina. vroeg iemand wat het was wat hij gefotografeerd had. Een aantal mensen legde het uit nav een link. Werden die links elke keer verwijderd. Omdat dat niet volgens de regels was. Denk ik toe even beheerder heb je niks beters te doen dan de hele dag alle plaatsingen en reacties af te gaan. Heb er wat van gezegd dus zal daar binnenkort ook wel weer verwijderd worden.
| 10:36 |
Ben net lid geworden
| 23:58 |
Leuk! Lekker creatief.
| 13:29 |
Ik ben al een tijdje lid
| 12:50 |
Klopt ;-)
| 14:55 |
:-)
| 15:40 |
Mooi om te zien
| 12:32 |
Ik beheer zelf ook een creatieve Facebookgroep. Je bent welkom om daar aan te sluiten. www.facebook.com/groups/creatievemensen
| 12:25 |
Ben ik al lid van ;-)
| 14:55 |
Oh ik suffie! Inderdaad! (Zijn ook meer dan 4000 leden daar, lol)
| 16:07 |
Ik herken het! Af en toe nemen de beheerders van een groep hun taak wel heel serieus.
| 10:36 |
Ja dan denk ik kom op zeg samen maken we de groep of niet dan
| 11:00 |
Hou op schei uit, ik zit in een groep over zelf kleding maken, die groep heeft ook nog eens heel veel sub groepen. Hoe vaak ik zie de beheerder heeft reacties uitgeschakeld want dit hoor in de andere groep. Dan denk ik man man man.......je hebt er een dagtaak aan.
| 11:04 |
Ja sommige vervelen zich anders denk ik. Hahahaha
| 11:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen